Kissie berättar om ingreppen: "Fyllde kinderna med fillers när jag var som smalast"

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson berättar hur det kommer sig att hon började med fillers och botox, och det är inte av anledningen alla trodde.


Alexandra "Kissie" Nilsson driver en av Sveriges största bloggar där hon dagligen delar med sig av sin vardag. Utöver mode, hurmorsketcher tillsammans med pojkvännen och andra samarbeten har bloggerskan ett brinnande intresse för skönhet.

Kissie är öppen med att hon sysslar med fillers och botox och nu berättar hon även på bloggen hur det kommer sig att hon började med det.

"Var för smal"

Hon berättar att det var under tiden hon gick ned väldigt mycket i vikt som hon valde att börja med ingreppen.

– Jag kände att mitt ansikte behövde en touch up i form av påfyllning av botox och fillers i kinderna. Jag började ju fylla på i kinderna när jag var som smalast, tyvärr såg jag väldigt trött och gammal ut när jag var så himla smal så jag löste det då med fillers.

– Då jag fick jag sånt himla fint resultat så jag har fortsatt med det.

Så vad är det egentligen Kissie gör? Jo hon fyller lite här och var i ansiktet, även under ögonen.

– Vi lägger i lite volym i kinderna, kindbenen och precis under ögat för där hade det försvunnit lite. Nu ser jag pigg och fräsch ut igen, säger bloggerskan.

Kissie anklagades nyligen för att ha sprutat in fillers i sin rumpa. Detta efter att hon delat en bikinibild från Dubai.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!