Sara Lumholdt
Här är allt du vill veta om Sara Lumholdt. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT/Johan Nilsson/TT

Allt om Sara Lumholdt: A-teens, låtar och om hon har barn

Sara Lumholdt är en svensk artist och mästare i poledance. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Lumholdt.


Sara Lumholdt ålder – hur gammal är hon?

Sara Lumholdt är född den 25 oktober 1984. Det betyder att hon fyller 40 år under 2024.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Sara Lumholdt längd – hur lång är hon?

Sara Lumholdt är hela 165 centimeter lång. 

A-teens år 2004. Från vänster: Amit Paul, Sara Lumholdt, Marie Serneholt och Dhani Lennevald. Bildkälla: Claus Gertsen/TT

Var Sara Lumholdt med i A-Teens?

Ja, Sara Lumholdt var med i bandet A-Teens. Popgruppen gjorde succé på 2000-talet och sålde miljontals album.

Enligt SVT bildades bandet A-Teens av ett skivbolag år 1998 som bestod av de fyra vännerna Sara Lumholdt, Marie SerneholtAmit Paul och Dhani Lennevald. Vännerna gick vid tidpunkten på samma dansskola.

Allt om Dhani Lennevald: A-Teens, flickvän och livet idag

Den ursprungliga idén var att bandet skulle göra nya tappningar av Abbas låtar. Redan innan de blev en grupp var deras sommarturné inbokad. De fick senare även göra ledmotivet till Disneyfilmerna Lilo & Stitch och En prinsessas dagbok.

Gruppen splittrades år 2006.

Marie Serneholt, 40, försvann från rampljuset – det gör hon idag

A-Teens gjorde succé i stora återkomsten under Melodifestivalens första deltävling i Malmö 2024. Från vänster: Sara Lumholdt, Dhani Lennevald, Marie Serneholt och Amit Paul. Bildkälla: STELLA Pictures/Stefan Lindblom

A-teens raket på Spotify efter Mello-comeback

Släppte Sara Lumholdt låtar efter A-Teens?

Ja. Efter att A-Teens splittrades år 2006 släppte Sara Lumholdt två låtar.

Hon släppte låten "First" år 2008 och "Enemy" år 2011. Efter två singlar verkar det som att Sara valde att lägga musikkarriären på hyllan.

Har Sara Lumholdt pojkvän eller make?

Ja, det var i februari 2017 som Sara Lumholdt och Chris Noble förlovade sig, något som Aftonbladet rapporterade om. 

De gifte sig sedan sommaren 2018 på Högberga Gård på Lidingö i Stockholm.

”Ord kan inte beskriva hur mycket lycka och kärlek vi fick dela med vänner och familj i går. Vi älskar er alla! Tack för att ni firade dagen med oss” skrev hon på Instagram vid tidpunkten. 

Vem är Sara Lumholdts man Chris Noble?

Chris Noble bor i södra London tillsammans med familjen. Chris och Sara har ett företag tillsammans, ett företag som erbjuder innovativa och hållbara lösningar inom den marina branschen. 

– Jag jobbar med våran firma, jag, min man och en annan kille. Jag har investerat pengar i bolaget och vi jobbar med ”marine rigging”, heter det. Allt om båtar, har hon tidigare sagt enligt ELLE.

Enligt företaget Marine Rigging Service hemsida verkar det som att Chris är uppväxt i Skottland. Från en tidig ålder drömde han dessutom om att göra en karriär inom segling.  

Har Sara Lumholdt barn?

Ja, Sara Lumholdt har två söner tillsammans med maken Chris Noble. Oscar Peter föddes 17 augusti 2020 och Henry Douglas föddes 11 april 2024.

På sin Instagram skrev Sara "lite roligt att det är på min man Chris mammas födelsedag", när den förstfödda sonen Oscar föddes. Han har alltså samma födelsedag som sin farmor. 

När A-Teens återförenades i ett medley i Melodifestivalens första deltävling 2024, för att fira 25-års jubileum, var Sara höggravid.

– Självklart hade det varit lite lättare med minus sju kilo, men det har inte varit ett hinder, sa hon vid tillfället enligt Aftonbladet.

Angelina Jolie och Brad Pitts barn – så ser de ut i dag

Har Sara Lumholdt Instagram?

Ja, på Instagram heter Sara Lumholdt @saralumholdt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!