Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgrens sjukdomsbesked – trodde hon fått en stroke. Bildkälla: Instagram/jessicawahlgrennorman/Stella Pictures/Peter Grannby

Jessica Wahlgrens besked – därför läggs podden på is

Under torsdagen avslöjade Jessica Wahlgren och Hanna Hedlund att de ska lägga sin podcast på is. Nu berättar Jessica vad som verkligen ligger bakom pausen


Jessica Wahlgren Norman, 49, och Hanna Hedlund, 49, gick under torsdagen ut och berättade att deras podcast "Jessica & Hanna – Å andra sidan" läggs på is. Anledningen? Hälsobekymmer. 

– Jag är väldigt stolt över oss att vi tar det här beslutet och lyssnar på våra kroppar, säger Hanna i det sista avsnittet.

Nu berättar Jessica vad som verkligen ligger bakom pausen.

Har fått fin respons

Att lägga podcasten på is var ett beslut som växte fram eftersom både Jessica och Hanna har mycket annat för sig, berättar Jessica för Hänt

Hanna Hedlund om bråket med Pernilla Wahlgren: "Blev på dåligt humör"

Hon känner ett stor tacksamhet över den fina responsen de fått och att många sagt att de kommer sakna duon i hörlurarna.

Jessica fortsätter förklara att hon nämligen har börjat känna av stressymptom, vilket blev blev "en grej för mycket". Därför har de valt att börja med att ta en paus över sommaren.

Hanna ska dessutom åka Bali i ett par veckor och Jessica ska släppa sitt egna sminkmärke.

Bildkälla: Instagram/jessicawahlgrennorman

Jessicas sjukdomsbesked: "Fått en stroke"

Det verkar som att Jessica borde ta små steg framåt just nu. Hon beskriver för Hänt att hennes hälsa har präglats av pressen hon känt på sista tiden. 

Jessica Wahlgren i bilolycka: "Hela fronten på bilen är sönder"

– Jag fick domningar, det började sticka i ansiktet och ut i armen. Och sen blev det till och med så att jag blev förlamad på ena sidan i ansiktet. Så jag bara ”jag har fått en stroke!”, men det var det inte. 

Jessica tar symtomen på allvar, men i nuläget trot hon att det räcker med lite vila. Hon ska även ha hittat ett sätt att hantera känslorna när det blir lite mycket.

– Efter det har jag faktiskt hittat ett sätt där jag tänker klart en tanke i taget. För det är ju när man har de här 100 tankarna i taget... Nu är jag så här – ok, vad ska jag fokusera på den närmsta timmen – och så gör jag det.

Svindlande summan: Så mycket kostade Jessica Wahlgrens lyxhus

Podcasten får alltså ett sommaruppehåll, med förhoppningen om duon ska inse att de saknar poddandet så pass mycket att de fortsätter igen i höst.

Vi håller tummarna!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!