Christina Bauer
Det gör Christian Bauer galen på Pernilla Wahlgren. Bildkälla: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Det hatar Christian Bauer med Pernilla: "Han blir galen"

Sedan slutet av 2023 har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit gifta. Deras förhållande verkar blomstra mer för varje dag som går, men det finns en sak som Pernilla gör, som Christian hatar.


Pernilla Wahlgren är ett med svenska folket och har till störst del av sitt liv befunnit sig i rampljuset. Hon är antagligen en av landets störst skinande stjärna och en av de mest folkkära profilerna. 

Pernilla Wahlgren i chock när Christian Bauer öppnar presenten: "Fyfan..."

I maj 2021 gick Pernilla och Christian Bauer officiellt ut med sitt förhållande. De hade då dejtat varandra sedan i mars samma år.

Pernilla och Christian gifte sig 2023. Bildkälla: STELLA Pictures

Vi får lära känna Christian Bauer i "Wahlgrens Värld"

I programmet Wahlgrens Värld får tittarna bekanta sig mer och mer med Pernillas man Christian Bauer, som hon gifte sig med i slutet av 2023. Realityprogrammet fortsätter i jämn takt rulla på discovery+ och den 15:e säsongen väntas ha premiär under 2024. 

Pernilla verkar inte heller ha några planer på att lägga ner programmet, trots att hon ständigt haft filmkameror på sig sedan 2016, när första säsongen släpptes. 

Pernillas besked – då lämnar hon "Wahlgrens värld"

– Just nu "Wahlgrens värld" det mest streamade programmet på discovery+ efter 15 säsonger vilket är lite sjukt. Och det betyder att folk tycker om att titta på det. Och då orkar jag fortsätta. Det är ju det som är min betalning, tittarnas uppskattning och glädje. Man får gärna skratta åt mig och med mig. Det gör ingenting, har Pernilla tidigare berättat för Nyheter24.

Det är en grej som Christian avskyr med Pernilla. Bildkälla: STELLA Pictures

Det avskyr Christian med Pernilla: "Han blir galen"

De numera äkta makarna Christian och Pernilla verkar ha ett fint liv ihop, men i en intervju med Amelia avslöjar Pernilla vad som gör Christian galen på henne.

Det bråkar Pernilla Wahlgren och Christian Bauer alltid om: "Blir irriterad"

När hon får frågan "vad gömmer du i nattduksbordet?" förklarar hon att hon inte har ett nattduksbord med låda, så det finns inget att gömma där.

– På bordet ligger mina läsglasögon och airpods. Jag ligger ofta och scrollar i mobiltelefonen när min man sover. Han blir galen om han hör ljud, så då måste jag ha hörsnäcka, säger Pernilla. 

Så mycket tjänar Christian Bauer varje månad – feta lönen avslöjad

Tur att Christian inte blir galen på något värre än att Pernilla ibland har ljud på telefonen om kvällarna!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!