Pernilla Wahlgren
Bildkälla: Jessica Gow/TT/STELLA Pictures

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.


Wahlgrens värld säsong 15 har premiär 21 maj. I den nya säsongen kommer vi få följa flera stora händelser i Pernilla Wahlgrens liv, bland annat när hon blir farmor och planeringen av hennes och Christian Bauers bröllop.

Det hatar Christian Bauer med Pernilla: "Han blir galen"

Pernilla Wahlgren bjuder härliga nyheter

Under måndagen bjöd Pernilla på, enligt henne, härliga nyheter. Något som fick många tittare att rasa. 

Stora ändringen i nya Wahlgrens värld får tittarna att rasa

"Wahlgrens värld" sändas på den nya streamingtjänsten HBO Max Nordic. I slutet av mars bekräftade Warner Bros. Discovery att streamingtjänsten lanseras i Sverige, enligt Expressen.

Pernilla Wahlgren har hybris över flytten. Bildkälla: Jessica Gow/TT

Pernillas hybris över flytten: "Hur sjukt?"

Wahlgrens värld kommer alltså sändas på den nya streamingtjänsten som lanseras i Sverige 21 maj. Vid säsongspremiären kommer tittarna se två avsnitt. 

– Jag kan meddela att vi är äntligen tillbaka – med en ny härlig säsong av ”Wahlgrens värld”. Och förutom allt som hänt mig sedan sist, nu också med nyheten att jag och mina kolleger på Kanal 5 flyttar in på HBO Max Nordic. Hur sjukt? Sarah Jessica Parker, Game of Thrones, Barbie och jag, Pernilla Wahlgren. Ja, jag har lite hybris, men det är sant! skriver Pernilla Wahlgren på sin Instagram.

Pernillas hybris är absolut befogad, det är stort att den nya säsongen ska sändas på HBO Max Nordic.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam unnar sig ENORM utdelning

Men alla trogna tittare kan vara lugna, eftersom de nya avsnitten dessutom kommer sändas på Kanal 5 och Discovery+, precis som vanligt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!