Edvin Törnblom är programledare för Bachelorette 2024.
Edvin Törnblom är programledare för Bachelorette 2024. - Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelorette

Det tycker Bachelorette-Sonja egentligen om Edvin Törnblom

Edvin Törnblom programleder för första gången “Bachelorette” på TV4. Men vad tycker egentligen Sonja Livbom om den nya frontfiguren? Det har hon berättat för Nyheter24.


Sonja Livbom, 28, söker kärleken i “Bachelorette” 2024 och har beskrivit sig själv som både eldig och ödmjuk, och bra på att kommunicera. 

– Jag söker efter en person med trygghet som förstår vikten av kommunikation. Jag kommer att ställa många frågor, så jag kommer att vara lite jobbig, sa Sonja i ett pressmeddelande innan premiären. 

Sjuka avslöjandet i Bachelorette: "Visste ej att det filmades"

Så blev Sonja Livbom årets "Bachelorette" 2024

Redan från start blev Sonja direkt omtyckt av tittarna, och det svenska folket har minst sagt fattat tycke för årets “Bachelorette”. 

För Nyheter24 har Sonja berättat att det gick i en rasande fart, från att hon blev kontaktad av produktionen fram tills att hon faktiskt blev årets "Bachelorette". 

– Jag blev castad till det här. En person hörde av sig till mig via min Instagram, och ställde frågan om jag ville komma och träffa dem. Och jag trodde att det var ett skämt först, säger Sonja. 

28-åriga Sonja är från Nacka. Foto: TV4/Bachelorette

Till slut tackade Sonja ja till ett möte, och ungefär en månad senare fick hon reda på att kanalen ville se henne söka kärleken i tv. Innan dess så hade Sonja aldrig sett “Bachelorette”, men under castingprocessen bestämde hon sig för att kika på föregående säsong med Olivia Birgersson

– Då såg jag Olivas säsong och tyckte att hon var en fantastisk människa. Hon verkar vara sig själv, och för mig var det väldigt viktigt att kunna få vara hela jag, förklarar Sonja och fortsätter: 

– Det viktiga för mig var att man inte skulle vinkla mig på ett sätt som jag kanske inte riktigt står för. Och det kändes inte som att man hade gjort det med Olivia. Så då tänkte jag att: “Det här kan jag ju göra!”. 

Han lämnar Bachelorette 2024: "Har tjej..."

Edvin Törnblom är programledare för "Bachelorette" 2024

Våren 2024 hade den nya säsongen av “Bachelorette” premiär på TV4, med Sonja i spetsen, och programmet har redan engagerat tittarna rejält. 

Tittarna rasar på Bachelorette: "TV4 vad håller ni på med?"

Sonja och killarna går på en hel del galna dejter. Foto: TV4/Bachelorette

Precis som föregående säsonger av “Bachelor” och “Bachelorette” innehåller även den här upplagan en drös galna dejter, nagelbitande rosceremonier och rejäl dos drama. Men det är en viss detalj som skiljer sig från tidigare säsonger. 

Den svenska upplagan av “Bachelorette” har sänts i fyra säsonger, och tidigare har Malin Stenbäck varit programledare för succén. Men den här gången är det ingen mindre än Edvin Törnblom som axlar den ärofyllda rollen. För Nyheter24 har Sonja berättat hur hon kom överens med den nya programledaren Edvin Törnblom.  

Hur såg din och Edvins relation ut bakom kamerorna? 

– Jag och Edvin har så kul ihop. Och det är lite som när jag ska dejta, det är det första jag går igång på. Vi klickade jättesnabbt. 

Han tjänar mest i "Bachelorette" 2024

Sonja Livbom om Edvin Törnblom: "Det är inte ni som ska dejta"

Sonja förklarar vidare att hon hade ett minst sagt späckat schema under inspelningen i Mexiko. Det gjorde att hennes och Edvins vägar inte alltid korsades, så ofta som hon skulle hoppats. 

– Men de tillfällena vi hade tillsammans var alltid otroligt härliga. Vi hade det alltid superkul. Ibland fick de (produktionen reds. anm) komma in och säga: “Det är inte ni som ska dejta. Så sitt ner i båten”. Det var jättefin jargong mellan oss. 

Så är reglerna kring alkohol Bachelorette 2024

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!