Dante Lindhe och Steffi Mendez ska bli föräldrar.
Dante Lindhe och Steffi Mendez ska bli föräldrar. - Foto: Stella Pictures, Instagram/steffi.mendez, TikTok/Steffi Mendez

Dante Lindhe och Steffi Mendez avslöjande om bebisens namn

Hov1-stjärnan Dante Lindhe och influencern Steffi Mendez ska bli föräldrar! På Instagram har Steffi meddelat den glädjande nyheten. I en intervju med en chilensk tidning berättar Steffi att hon är gravid i åttonde månaden, och så berättar hon mer om det här med bebisens namn...


Sedan våren 2021 så har Hov1-stjärnan Dante Lindhe, 28, varit tillsammans med modellen och influencern Stephanie "Steffi" Mendez, 28. Den som tycker att det ringer en klocka av Steffis efternamn är inte fel ute – Stephanie Marilyn Mendez Espinoza är nämligen dotter till artisten Méndez.

Dante Lindhe är känd från bandet Hov1. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Dante Lindhe ska bli pappa – Steffi Mendez är gravid

Steffi är modell, och på Instagram har hon över 1 miljon följare. Utöver det så har hon skådespela, och har ävens synts i realityserien Los Méndez som är en sydamerikansk motsvarighet till Wahlgrens värld. Hon har även varit med i Chilenska Masterchef som deltagare och varit programledare för ett nöjesprogram.

I november 2021 flyttade Steffi och Dante ihop i en lägenhet på Södermalm i Stockholm. Och nu har paret tagit nästa stora steg i sin relation – de ska bli föräldrar! 

I ett inlägg på Instagram visar Steffi sin bebismage och berättar den glädjande nyheten.

"Tack livet för så mycket. Jag älskar dig Dante Lindhe", skrev hon till bilden – och Dante var inte sen med att svara. "Te amo", skrev han, vilket på svenska blir "Jag älskar dig".

I kommentarsfältet möts Steffi och Dante av gratulationer från både fans och vänner så som Dantes Hov1-kollegor Ludvig Kronstrand och Noel Flike.

Steffis pappa Mendez är överlycklig över att bli morfar. I ett inlägg på Instagram skriver han om glädjen.

"Jag kommer att bli morfar!", inleder han.

Steffi och Dante är med i chilenska tidningen Revista Sarah

Dante och Steffi medverkar även i den chilenska tidningen Revista Sarah där de på en serie bilder, tagna av den svenska fotografen Bingo Rimér, visar sin bebisglädje.

Enligt tidningen Revista Sarah så är Steffi just nu i åttonde månaden. Beräknad födsel för Dante och Steffis barn blir då någon gång i maj 2024. Precis som många blivande föräldrar så har oron kommit sig smygande på. I intervjun med Revista Sarah säger Steffi:

– Jag är livrädd. Jag tror att man gör misstaget att kolla på sociala medier och lyssna på många kvinnors berättelser av normal födelse och det man hör eller ser där sätter en i en väldigt stor osäkerhet. Allt jag vet är att min dröm är att kunna få kontakt med mig själv och lyssna på min kropp, säger hon om den stundande förlossningen.

Något namn till den lille knodden har de däremot inte kommit på ännu.

– Vi har inte valt namn ännu eftersom bebisens pappa har "mobbat" mig om alla namn jag föreslagit. Han säger att vi lever i en tid där vi måste vara väldigt försiktiga med namnet vi ger. Vi har ett alternativ men vi är inte helt nöjda med det, säger Steffi till tidningen.

Grattis!

Här är barnnamnen som blir populära 2024

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!