Brighton och Crystal Palace kryssade.
Brighton och Crystal Palace kryssade. - Foto: Adam Davy / TT

Danny Welbeck räddade Brighton – kryssade mot Palace

Crystal Palaces Jordan Ayew gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Brighton i Premier League. I andra halvlek jobbade sig Brighton in i matchen, och kvitterade genom Danny Welbeck i 82:a minuten. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Crystal Palace tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Jordan Ayew på pass av Michael Olise. Med åtta minuter kvar att spela kvitterade Brighton genom Danny Welbeck. 1-1-målet blev matchens sista.

Crystal Palace har tre oavgjorda och två förluster och 5–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Brighton har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 6–8 i målskillnad. Det här var Crystal Palaces sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Brighton på åttonde plats

För Brighton gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Crystal Palace är på 15:e plats.

Crystal Palace tar sig an Chelsea i nästa match borta onsdag 27 december 20.30. Brighton möter Tottenham hemma torsdag 28 december 20.30.