Zlatan blev utbytt i andra halvlek. - Foto: Scanpix/AP
Inter firar efter att ha slagit ut de regerande mästarna.
Inter firar efter att ha slagit ut de regerande mästarna. - Foto: Scanpix/AP

Här tar det slut - igen

Barcelona lyckades inte vände underläget från det första mötet.Zlatan Ibrahimovic blev ut utbytt i andra halvleken och drömmen om att vinna Champions League sprack.– Han kom aldrig riktigt in i matchen, säger Glenn Strömberg i Viasat.

BARCELONA. Zlatan Ibrahimovic gick till Barcelona för att vinna Champions League – nu har hans gamla klubb chansen att göra det. Inter är klara för final i Champions League mot Bayern München. Inter hade 3-1 att gå på sedan det första mötet.

”Zlatan kom inte riktigt in i matchen”

Inter Thiago Motta drog på sig två gula kort och blev utvisad efter 27 minuter i den första halvleken. Zlatan fick ett bra läge i första halvlek. På en frispark drog svensken till men bollen gick utanför. Efter dryga timmen fick svensken lämna planen. Talangen Bojan ersatte Ibra.

– Zlatan kom aldrig riktigt in i matchen, jag trodde till och med att bytet skulle komma i halvtid. Barca behövde djupledslöpningar och det är Bojan bra på, säger Viasat-experten Glenn Strömberg.

Barça fick ett mål bortdömt

Barcelona tryckte in ledningsmålet när det återstod åtta minuter. Xavi hittade in med bollen till Gerard Piqué som snurrfintade bort en Interförsvarare och sköt in 1-0-målet.

På tilläggstid hade Barcelona en boll i mål men det blåstes av för hands. Piqué spelade till Yaya Touré och bollen studsade fram till Bojan som stänkte in bollen i nättaket.

Inter kommer att spela Champions League-final mot Bayern München 22 maj. Italiernarna har chans att vinna sin tredje titel.