Zlatan mot sin gamla klubb.
Zlatan mot sin gamla klubb. - Foto: Scanpix/AP

Zlatan: ”Vi är riktigt arga inför returen”

Tidigare i veckan förlorade Zlatan Ibrahimovics Barcelona mot hans gamla klubb Inter i Champions League. Inför returmötet på Camp Nou är Zlatan arg.


BARCELONA. Zlatan Ibrahimovic förlorade mot sin gamla klubb Inter i det första semifinalmötet i Champions League. Svensken är inte nöjd med sin insats men ser fram emot returen.

– Det finns mycket ilska inom mig. Vi är riktigt arga inför returen. Jag måste göra mycket mer. Det är normalt när man förlorar att du tycker att du borde ha gjort mer, säger Zlatan till Sport.

Intertränaren José Mourinho gick ut i media efter vinsten och sade: "Barcelona kan inte förlora, de är inte vana vid det och har inte smält nederlaget”. Det uttalandet vill inte ”Ibra” fokusera på.

– Han får säga vad han vill. Jag bryr mig inte. Det är inte mitt problem. Han är Inters tränare och det är deras intresse, inte mitt.

Under våren hade ”Ibra” fått kritik för att inte ha gjort tillräckligt med mål.

– Jag lever inte för att göra mål. Jag är inte känd för att göra 50 mål per år. Jag gör mycket annat också. I Italien var jag bara skyttekung en gång. Målen kommer automatiskt när du spelar bra, förklara Zlatan.

På frågan om Spanien har fått sett den riktiga svarar han:

– Nej, inte den Ibra som spelade i Inter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!