Mauricio Pochettino och Erik Ten Hag är två fotbollstränare som måste prestera bättre snart om de vill behålla sina jobb.
Mauricio Pochettino och Erik Ten Hag är två fotbollstränare som måste prestera bättre snart om de vill behålla sina jobb. - Foto: Steven Paston / Dave Thompson

Premier League 2023/24: Vilken tränare får sparken först?

Premier League 2023/24 är i full gång. Här är de fem fotbollstränare i den engelska högstaligan som riskerar att få sparken om de inte lyckas vända på skutan snart.


Efter endast sex spelade matcher i Premier League känner flera tränare redan av pressen, som först nämnt av Live Score. Här är en titt på de fem tränare som riskerar att få sparken.

1. Erik ten Hag – Manchester United

Manchester Uniteds tränare Erik ten Hag har haft en skakig start på säsongen. Trots en 1-0 seger senast mot Burnley, har laget förlorat tre av sina första sex matcher. Med problem både på och utanför planen, är frågan hur länge ten Hag får fortsatt förtroende.

2. Gary O'Neil – Wolves

Wolverhamptons tränare Gary O'Neil, som tog över efter Julen Lopetegui, har bara vunnit en av sina sex första matcher. Trots några lovande insatser mot lag som Manchester United och Liverpool, har en 1-1 match mot nykomligen Luton orsakat ytterligare bekymmer.

Här är de 100 bästa fotbollsspelarna genom tiderna

3. Mauricio Pochettino – Chelsea

Trots en enorm investering på över 14 miljarder i övergångar under Todd Boehlys ägarskap, har Chelseas start under Mauricio Pochettino varit allt annat än imponerande. Med endast fem poäng från sex matcher och en hemmaförlust med 1-0 mot Aston Villa senast, står Pochettino inför en tuff uppgift. Med kommande matcher mot lag som Arsenal, Manchester City och Tottenham kan situationen bli ännu svårare.

4. Sean Dyche – Burnley

Evertons tränare Sean Dyche andades säkert ut efter en 3-1 seger mot Brentford. Men trots denna vinst är klubben långt ifrån säker från nedflyttningshot. Dyche, känd för sin förmåga att hålla lag kvar i högsta divisionen, kan komma att förlora sitt job om resultaten inte förbättras snart.

5. Paul Heckingbottom – Sheffield United

Sheffield United åkte på en förkrossande 8-0 förlust mot Newcastle i helgen, vilket har placerat Paul Heckingbottom i skottlinjen. Med endast en poäng sedan de blev uppflyttade och en målskillnad på minus tolv, är det inte förvånande att rykten om Chris Wilders potentiella återkomst till klubben har börjat cirkulera.

LÄS MER: Dejan Kulusevskis succé – det är svensken bäst på i hela Premier League

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!