Sheffield United förlorade mot Newcastle
Sheffield United förlorade mot Newcastle - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Målfest när Newcastle krossade Sheffield United

Newcastle hade inga problem med Sheffield United i Premier League i fotboll, och vann borta med utklassningssiffrorna 8-0 (3-0).

Matchen förblev jämn målmässigt till Newcastle tog ledningen i 21:a minuten, genom Sean Longstaff på pass av Anthony Gordon.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter en dryg halvtimmes spel, genom Dan Burn framspelad av Kieran Trippier.

Newcastle gjorde också 0-3 i 35:e minuten, när Sven Botman fick träff på pass av Kieran Trippier. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Callum Wilson och ökade ledningen för Newcastle.

I 61:a minuten nätade Anthony Gordon, och gjorde 0-5.

Newcastle ökade ledningen på nytt, till 0-6, bara sju minuter senare genom Miguel Almiron.

Fem minuter senare var det Bruno Guimaraes som såg till att Newcastle också gjorde 0-7.

Till slut kom också 0-8-målet genom Alexander Isak som ökade Newcastles ledning i 87:e minuten. 0-8-målet blev matchens sista.

Sheffield United har en oavgjord och fyra förluster och 5–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Newcastle har två vinster och tre förluster och 11–6 i målskillnad.

För Sheffield United gör resultatet att laget nu ligger på 20:e och sista plats i tabellen, medan Newcastle är på åttonde plats.

På lördag 30 september 16.00 spelar Sheffield United borta mot West Ham, och Newcastle hemma mot Burnley.