- Foto: CAIA.se, STELLA Pictures

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

När Caia slår till med en rea är det dags att uppdatera skönhetsrutinen! Vi tipsar om de bästa fynden just nu hos Caia oavsett om det gäller basen, ögonen eller solkysst hy. Kika in Black week hos Caia där de har 20% på hela sortimentet!


Artikeln innehåller kommersiella länkar

Caia Cosmetics – Bianca Ingrosso

Märket Caia grundades av den svenska influencern Bianca Ingrosso under 2018. Sedan dess har Caia gjort succé och levererat lyxiga smink och hudvårdsprodukter till ett överkomligt pris. 

Caia Cosmetics rea

De här reafynden är det perfekta tillfället att testa något nytt eller fylla på med dina favoriter. Passa på att skämma bort dig själv med några av Caias mest omtyckta produkter. Men skynda dig – dessa priser kommer inte att vara kvar länge!

Läs även: Bangerheads bästa fynd under Black Week – skönhetsprodukter du inte vill missa!

1. Caia Spring Glow Kit 

Med detta kit får du allt du behöver för att skapa en jämn och naturlig look med härlig lyster. Inkluderat är en Dewy drops serum foundation, ett setting powder och en blush stick, allt för att få din hud att stråla. Från 895 kronor, nu endast 765 kronor.

Köp kitet här!

2. Caia You Dew You 

You Dew You-paketet ger dig den där perfekta, släta finishen och innehåller Dewy Drops Serum Foundation och en tillhörande borste för enkel applicering. Nu kan du få denna duo för 455 kronor, nedsatt från 540 kronor. För den som söker ett naturligt glow med medel till full täckning.

Köp kitet här!


3. Caia Perfect Brow Kit 

Få full kontroll och definiera dina bryn med detta Perfect Brow Kit, nu för endast 325 kronor, från det ordinarie priset på 370 kronor. Kitet innehåller en ögonbrynspenna och ett bryn-gel som tillsammans skapar felfria ögonbryn som håller hela dagen.

Du hittar ögonbrynet här!


4. Caia Bronze Me Kit

Detta kit innehåller allt du behöver för att skapa en naturlig bronzad look. Kitet innehåller en bronzer och en specialdesignad borste för att applicera den. Detta set är perfekt för att addera lite extra värme. Kitet är nedsatt till 455 kronor.

Köp kitet här!

5. Caia Matte Lip Kit 

Förvandla dina läppar med CAIAs Matte Lip Kit, som inkluderar en läppenna och ett läppstift för att skapa den perfekta matta finishen. Kombinera din favoritnyans av läppstift och läppenna för en definierad och hållbar look.

Köp kitet här!

6. Caia Blush Me

CAIAs Blush Me kit innehåller allt du behöver för att ge dina kinder en naturlig och hälsosamt glow. Välj mellan flera nyanser av blush och få med en professionell borste för en felfri applikation. Skapa en fräsch look till ett reducerat pris.

Du hittar kitet här!


7. Glossy Lips 

Avsluta din sminkrutin med CAIAs Glossy Lips. Detta läppglans ger inte bara en vacker glans utan vårdar också dina läppar med närande ingredienser. Köp läppglanset här!


Läs även: 

Moccamaster: De bästa erbjudandena under Black friday

Black Week 2023 hos Lyko - här är deras 10 bästa deals

Passa på: Fynda köksmaskiner från SMEG under Black Week - spara tusentals kronor

När är Black Friday 2023? Vi reder ut

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!