Tjej med sockervadd, tjej som badar.
22 prylar som kommer maxa din sommar 2019!

22 onödiga prylar för sommaren – du inte visste att du ville ha

Vissa av de här sakerna visste du kanske inte ens fanns! Men nu när du ser dem vill du ha dem, de kommer maxa sommaren 2019.


Det finns så många roliga och annorlunda prylar! Här är våra favoriter, som blir helt rätt i sommar.

1. Armbandsplunta

Det perfekta smycket att bära på sommarens festivaler och fester. Snyggt armband som finns i både silver och roséguld. Här blir det ditt för 199 kronor.

2. Melonskärare för sommaren

Hur jobbigt är det inte att skära den stora frukten? Det tar ju så lång tid! 

Här har du en melonskärare som gör jobbet åt dig. Bara 149 kronor.

3. Köttklor till grillen

Saker som pulled pork krävs lite sönderslitning, och med de här köttklorna blir det superenkelt. Också bra för att ta upp en varm köttbit.

4. Hemlig gömma

Göm dina värdesaker på ett snyggt och trendigt sätt. Eller varför inte gömma något som lite godis, som du inte vill att någon annan tar?

Du hittar den här för 199 kronor. Den ser väldigt realistisk ut!

5. Lättviktshandduk

Sommarvärmen är här – och då kan en liten handduk vara perfekt att ha i väskan, eller fickan. Kolla in den bättre här.

6. Slipp sanden på stranden

Att chilla på en strand kan vara något av det bästa som finns – men sanden i sig är faktiskt ganska jobbig att handskas med.

Därför finns den här smarta strandmattan, som gör att du slipper sanden. Sanden silas alltså igenom de små hålen, vilket gör att du är sandfri. Kolla in alla färger här.

7. Populär kylbrunn

Den här brunnen kan du gräva ner i din trädgård för att hålla dryckerna kalla. Faktiskt väldigt smart! 

Brunnen är tillverkad i återvunnen plast, så den är till och med miljövänlig. Du hittar den hos Partykungen.

8. Smart förvaring

Det här ser ut som solkräm, men är egentligen ett vattentätt fodral där du kan förvara dina värdesaker på stranden, och skydda dem mot vatten, sand och tjuvar. Fodralet kostar 99 kronor här.

9. Citruspump

Oavsett anledning så lär den här smarta citruspumpen förenkla ditt liv. Du hittar den här.

10. Mopptofflor

Börja städa så fort du stiger upp på morgonen – utan att egentligen behöva anstränga dig. 

De här tofflorna moppar golvet ytligt, när du bara går din lilla promenad till kylskåpet. Städa vart du än rör dig och klicka hem tofflorna här. Var det inte Pippi Långstrump som hade något liknande?

11. Gör egen sockervadd

Det brukar vara några få tillfällen som erbjuder sockervadd – typ cirkusar och festivaler. Nu kan du äta sockervadd när du vill! Kolla in maskinen här. Eller bjud dina vänner på det härliga fluffet!

12. Uppblåsbart badkar

Det här badkaret är uppblåsbart, och tar därför lite plats när den är tom på luft. Pumpa upp det, fyll det med varmt vatten, unna dig en god drink och njut! Här hittar du det under 500 spänn.

13. USB-kyl

Med den här lilla kylen på skrivbordet har du alltid en kall dricka nära till hands! Du ansluter den via USB. Klicka hem den här. Perfekt att ha nu när det är så varmt.

14. En smart skål

Hur bra är inte den här skålen där du kan ha både chips och två olika dippar inom nära räckhåll? Den kostar 149 kronor här.

15. Ölglas att frysa

Det här smarta glaset fryser snabbt när du stoppar det i frysen, och kan sedan hålla din öl eller annan dryck kall i flera timmar! Köp glaset här. Återigen, en smart grej för den heta sommaren.

16. Muggar till paret 

Med de här muggarna kommer det inte råda någon tvekan om vems mugg som är vems. Grymt bra present till paret som nyss flyttat ihop till exempel.

17. Keyfinder för att hitta nycklarna

Det finns inget stressigare ögonblick än då man tappat bort nycklarna. Du hittar dem inte i fickorna, inte i väskan och har ingen aning om vart de hamnat.

Med den här nyckelhittaren är det problemet löst. Läs mer om hur den fungerar här.

18. Markörer till glasen

Tappa aldrig bort ditt glas! Nu kan ingen skylla på att hen trodde det var hens glas när du hittar det tomt på dryck. Här hittar du de söta markörerna.

19. Liten fläkt till alla varma dagar

Minifläktar att ta med på sommarens alla äventyr. Kopplas till alla USB-kompatibla enheter för smidig användning. Här finns denna lilla fläkt att köpa för 29 kronor.

20. Kran till vattenmelon

Sätt fast den här kranen på en vattenmelon, ös sedan ut innehållet, det vill säga fruktköttet, och fyll på med valfri dryck. 

När du gjort det så är sommarens drink klar att serveras. Hur gott? Den kostar bara 149 kronor och du hittar den här

21. Drickdispenser

Förbered en större drink till sommarfesten, eller ha den här i hemmet under en skön lördag och sippa på en iskall god dryck, eller vatten. Klicka hem den här för 499 kronor

22. Äkta slushmugg

Det finns inget godare än en kall slush på sommaren, så varför inte gå all in med en riktig slushmugg? Du får två stycken för 149 kronor här

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!