Här är 12 tuffa skinnjackor du inte får missa – fynda just nu

Skinnjackan är ett tidlöst plagg som de flesta har i garderoben. Vi kan inte få nog av dem, och speciellt inte till våren. Här är våra favoriter i butik just nu.


Till både vår och höst passar skinnjackan alldeles utmärkt. Se till att preppa garderoben med en cool jacka, flera av dessa är dessutom nedsatta i pris, så du har chans att fynda! 

1. Bikermodell i faux leather

Det finns ingen tuffare modell än skinnjackan i bikerstil. Den här är gjord i skinnimitation och har ett häftigt rött innerfoder. 

Dessutom är den på rea just nu – så du kan fynda den för bara 399 kronor här.

2. Faux Fur Suede Jacket

Okej, det här är kanske inte bokstavligt talat en skinnjacka med tanke på att materialet är mockaimitation. Men vi tycker att den räknas ändå, och den är ju så snygg! 

Den är även extra varm med tanke på det mysiga fluffet som är på insidan. Kolla in den här.

3. Debbie Jacket

Deadwood gör riktigt snygga jackor, och det här är en av dem. Figurnära modell med krage, och kortare i sin längd. Har tydliga dragkedjor och tufft bälte – en bikerjacka alltså.

4. Skinnjacka från Kenza Zoutiens kollektion 

Den här jackan har funnits i flera år nu – men är fortfarande lika populär. Speciellt den här tuffa modellen med sin åtsittande passform, ett innerfoder av rött tyg och svart spets och silvriga detaljer. 

Priset är lite saftigare, men det är faktiskt värt varenda krona om du letar efter en tidlös jacka som håller. Du hittar den billigast här.

5. Vit skinnjacka

Det är inte ofta man skådar en vit skinnjacka. Men visst är den snygg? 

Det bästa av allt är att den är gjord i läderimitation och bara kostar 649 kronor. Ljust och fräscht för våren. 

6. Quilted Jacket

River Island är kända för sina trendiga plagg – och den här jackan som du hittar hos Nelly är inget undantag. Med sin quiltade design ser den inte ut som alla andra jackor. 

7. Great at bad decisions

Är du sjukt bra på dåliga beslut? Då är den här jackan gjord för dig. Hur tuff som helst med sina nitar och trycket på ryggen. Den är gjord i läderimitation och är riktigt billig

8. Avery från Deadwood

Med en fodrad insida och krage kan du definitivt hålla dig både varm och snygg. Jackan kommer från Deadwood och är nedsatt i pris just nu. Till halva priset!

9. Fallaway Jacket

Det här är, som du kan se, inte den typiska skinnjackan. Den är mer som en kappa, men är riktigt tuff i sin skinnimitation – och hur bekväm ser den inte ut att vara? Kolla in den här.

10. Figurnära

En skinnjacka som sitter åt är riktigt snyggt. På något sätt påminner det om en hemlig agent på jakt. Spana in jackan hos Nelly.

11. Skinnjacka med snygga ärmar

Extra detaljer är alltid välkommet på ett plagg – på många sätt blir det unikt och liknar inget annat. Den här jackan har just det lilla extra. Här hittar du Marley Jacket som den heter.

12. Var en stjärna

Klä dig som den stjärna du är! Den här skinnjackan bidrar också med något unikt – i form av sina stjärnor på ärmarna.

Hur snygg som helst, och dessutom nedsatt i pris med hela 50 procent.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!