Spana in sminkprodukter för grymma priser!
Sminkprodukter inför vårens trender - här för grymma priser!

14 av vårens hetaste sminkprodukter – här hittar du dem till bäst pris

Sugen på att införskaffa lite nya produkter inför våren? Vi har listat några favoriter för marknadens bästa priser. Passa på att fynda!


Nedan hittar du populära sminkprodukter som just nu finns att fynda för grymma priser!

1. Urban Decay Naked 3

Urban Decays NAKED-paletter är väldigt populära med jordiga och nude färger. Spana in palett nummer tre här för nedsatt pris!

2. Max Factor Lipfinity - Matt

Matta läppar är en het trend som följer med i vår. Spana in Max Factors olika nyanser för 64 kronor här!

3. Beautyblender

Att "blenda" ut din foundation med en beautyblender ger ett naturligt resultat! Här finns dessa från det populära märket Original Beautyblender för bäst pris!

4. Lumene Invisible Illumination

Glow står högt på listan som vårens hetaste skönhetstrender. Dessa highlighters ger det perfekta glowet. Applicera under sminket eller blanda ut i din foundation. Dessa hittar du här för 229 kronor!

5. Ardell Glamour Lashes

Det är alltid bra att fylla på sminkhörnan med lösögonfransar. Dessa från Ardelle finns här för endast 50 kronor!

6. Anastasia Original Contour Kit

Detta contourkit från Anastasia finns att fynda här för 447 kronor! Tekniken med att sminka sig med contouring har verkligen exploderat och ger ett proffsigt resultat.

7. Nagellack från O.P.I

Våriga nagellack från OPI finns nu här för endast 59 kronor! Lacket finns i många olika färger och det sitter verkligen så bra. 

8. Elizabeth Arden Eight Hour Lip

Är dina läppar fortfarande torra efter en lång vinter? Detta läppbalsam från Elizabeth Arden gör mirakel och finns här för 99 kronor just nu!

9. Ögonskuggspalett - Makeup Revolution

Den perfekta ögonskuggspaletten om du vill ha ett blandat utbud av basfärger och festligare färger. Denna palett kan du nu fynda här för 139 kronor!

10. Ögonbrynspenna

Spana in den populära ögonbrynspennan från Anastasia här! För att sedan få brynen att sitta längre är det bra att satsa på en bryngel. Denna från Wunderbrow finns här för 329 kronor.

11. Clarins Blush Prodige Illuminating Cheek Color

Den perfekta färgen på ett rouge? Detta rouge från Clarins har även glow i sig vilket ger den snygga, fräscha looken som man vill ha på våren. Hitta rouget här för 219 kronor!

12. Primer - Bare minerals

Att starta sminkrutinen med en primer är väldigt viktigt för optimal hållbarhet. Denna från BareMinerals är just nu nedsatt i pris och finns här för 221 kronor.

13. Mascaror för superpris

Just nu finns båda dessa mascaror för superpris. 2000 calorie finns här för 65 kronor. Eller är din favorit kanske denna Falsh Lash Effect som finns här för 70 kronor!

14. Brun utan sol Cocoa brown

Det är alltid snyggt att grunda med lite brun utan sol för en fräsch look nu när vi inte får så mycket solljus. Denna från Cocoa Brown finns här och kostar nu 80 kronor!

För mer smink för nedsatt pris kan du spana in det här!


---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!