11 drömmiga bröllopsklänningar – som är riktigt billiga

Många har drömt om den dagen man gifter sig – och då passar bara den absolut finaste klänningen. Här är våra billiga favoriter.


Du behöver inte spendera en förmögenhet på din brudklänning. Här är några riktiga budgetkap – vissa under 300 spänn! 

1. Klänning i sjöjungfru-modell

Här är en stilren maxiklänning – med trendigt bara axlar och glittrande pärlor. Den åtsittande passformen är riktigt charmerande.

Perfekt för din stora dag! Det bästa av allt är att den blir din för under tusenlappen.

2. Romantisk spets

Kombinationen av spetstyg och en öppen rygg gör den här klänningen perfekt för bröllopet. Kolla in den här – den kostar bara 599 kronor hos Bubbleroom.

3. Gräddvitt

Det är din dag – och du får ha vilken färg på klänningen du vill! Den här är gräddvit – och blir din för 599 kronor. Men den finns också i flera andra färger.

4. Detaljerad spets

Simpelt är fint – precis som den här klänningen. Den slutar precis ovanför knäna, men är klassisk i sin design och har romantisk spets över hela tyget. 

5. Crochet Strap Back Dress

Den här klänningen som kommer från NA-KD Boho är lite kortare i modellen – men hur fin som helst med sina detaljer. Den här dessutom på rea just nu!

6. Fitted minidress

Stretchig klänning med den en drömmig spets över ärmarna. Kolla in den här.

7. High-low

Den här klänningen är kortare framtill, men har ett längre fall baktill. Grymt vacker i sin enkelhet! Du hittar den hos Bubbleroom.

8. Spetsa till det

Ett vackert fall av klänningstyget är en detalj som kan vara viktig för många. Just den här klänningen har det, med sin vackert böljande spets och sjöjungfru-form. 

9. Ruffle Lace

Med sina volanger och sin slits faller det här tyget snyggt böljande över kroppen – och ser ännu bättre ut i rörelse! Skynda och klicka hem den på rean.

10. Snygg rygg

Här är ryggen i fokus. Oerhört enkel, men fin klänning att bära inför dina nära och kära. Det bästa av allt är att den är på rea hos NA-KD.

11. Willow Dress

Slits, spets och en öppen rygg – tre snygga detaljer i en klänning! Kan det bli bättre? Klicka hem klänningen här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!