9 grymt fina röda plagg – som du kan bära på julafton

Är det någon färg som förknippas med julen, så är det ju rött. Därför tipsar vi nu om de här 9 sjukt snygga plaggen – till henne.


Den röda färgen har länge funnits på modekartan, och nu är det trendigare än någonsin. Speciellt inför julen! Det är dock alltid snyggt, så självklart kan du rocka de här plaggen året runt, även när det inte är jul.

1. Velvet V-Neck Top

Satsa på den här toppen för en enkel och bekväm jul-outfit. Sjukt snyggt tillsammans med ett par finare byxor. Kolla in tröjan här – den blir din för 299 kronor.

2. Open Shoulder Frill Dress

Den här snygga klänningen ser riktigt lyxig ut – men faktum är att den bara kostar 299 kronor. Du hittar den här.

3. Wide Sleeve Off Shoulder Dress

Utsvängda ärmar och off shoulder – det kan nästan inte bli trendigare än så. Du behöver heller inte oroa dig för att klänningen halkar ner, den har silikonband på insidan som ser till att den hålls på plats. 

Klänningen finns också i flera andra färger om du ändå inte vill ha rött – kolla in den här

4. Oversize Ruffle Sleeve Blouse

Här är en riktigt fin blus i glansigt material – matchas snyggt med åtsittande byxor. Släng på ett par smycken och du är redo för julmiddagen!

5. Overlap Velvet Dress

Kläder i sammet är högst upp på önskelistan just nu. Här är en trendig klänning som blir din för bara 599 kronor.

6. Cold Shoulder Midi Dress

Oavsett om du har klackar eller yllesockar så är den här klänningen riktigt fin. Den är inte dyr heller, och blir din för 449 kronor.

7. Glittrig stickad tröja 

Glittra ikapp med julgranskulorna! Här är en mysig stickad tröja med massor av glitter. Oroa dig inte, den är varken stickig eller oskön! 

8. Kimono Overlapped Blouse

Omlottblusar, som de också kallas, är riktigt snyggt. Den här har dessutom vida ärmar vilket genast gör blusen som du hittar hos NA-KD om ännu trendigare. 

9. Glittrig klänning

Den här klänningen passar precis lika bra på julafton som till nyår. Åtsittande passform och urringning i ryggen – och härligt glitter. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!