13 grymma ansiktsmasker som verkligen gör skillnad för hyn

Från renande lermasker till trendiga sheet masks​ – vi älskar ansiktsmasker! Finns det någon bättre vardagslyx än att lägga en härlig mask?


Vill du ha något som ger ordentlig effekt på hyn men bara tar 10-20 minuter, då är det en bra ansiktsmask du behöver. Här är våra favoriter just nu!

1. Pore Bubble Cleansing Mask

Den här djuprengörande bubbelmasken är en sheet mask som skapar ett slags skum över hela ansiktet. 

Detta skum består av kolsyrebubblor som gör rengöringen extra effektiv och huden känns ren, uppfriskad och detoxad. Här kan du köpa masken.

2. Glowmask med guld från Peter Thomas Roth

Den här sheet masken innehåller 24 karats guld, så det är inte så konstigt att den ger grymt glow. 

Förutom det innehåller den neuropeptider som slätar ut huden och hydraluonsyra som ger hyn en riktig fuktbomb. Här kan du klicka hem lyxmasken billigast.

3. Sheet masks från Tony Moly

De här härliga maskerna från Tony Moly finns med flera olika effekter. Till exempel ger avokadomasken huden en massa näring och den med aloe vera är återfuktande och vårdande. 

Det som gör sheet masks extra effektiva är att ämnena kapslas in tack vare duken du lägger över ansiktet, och kan sjunka in ordentligt i hyn. Här hittar du fler av Tony Molys sheet masks.

4. Mops-mask från Holika Holika

De flesta sheet masks ser man bara obehaglig ut i, men i den här blir man ju faktiskt söt! Den är nämligen i form av en mops, och den hjälper med att släta ut små linjer och för att ge huden lyster. Finns också med kattmotiv! Här köper du masken.

5. JorgObés klassiska peel-off-mask

Den här har varit med ett tag och vi förstår varför den är populär. Du låter den torka på huden och när du sedan drar av den tar den med sig pormaskar och annan skit. Otroligt tillfredställande! Här hittar du den för 248 kronor.

6. All Nighter mask från Maskeraide

Har du varit ute och kört en "all nighter"? Då är den här sheet-masken din räddande ängel dagen efter! Den väcker huden till liv och dämpar puffighet kring ögonen men hjälp av bland annat pepparmintsolja, aloe vera och superfrukter. Här hittar du masken.

7. Dermalogica Charcoal Rescue Masque

Den här masken innehåller aktivt kol. Det låter kanske konstigt att ha på huden, men det kolet gör är att fungera som en "magnet" som drar åt sig orenheter och smuts. 

Masken hjälper dessutom till att reparera hyn och förhindra aknerelaterade utslag. Här hittar du den billigast.

8. Pores be Pure lermask

Den här lermasken innehåller jordgubb och rosmarin som rensar ut all smuts ur porerna och ger en klar och fräsch känsla. Du hittar den här för bara 67 kronor.

9. Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Den här masken har fått superrecensioner och den är verkligen bra. Den har en snäll exfoliering som tar bort döda hudceller och ger huden massa ny lyster. Precis vad man behöver när man är blek och glåmig! Här hittar du den till bäst pris.

10. Filorga Time-filler sheet mask

Om du vill ha en mask som verkligen "plumpar" huden och tar bort linjer är det denna grymt återfuktande sheet mask från Filorga du ska ha. Du hittar den här.

11. Ögonmask med retinol från Shiseido

Om du brukar känna dig lite trött runt ögonen lär denna ögonmask fixa problemet. Den innehåller retinol som slätar ut och återfuktar huden kring ögonen vilket gör den ljusare. Klicka hem ögonmasken här.

12. Eve Lom Rescue MaskDen här masken heter Rescue Mask och det är verkligen ett passande namn. Oavsett om du är jetlaggad, stressad, torr eller irriterad i huden hjälper den till att kyla ner, lugna och återfukta. 

Den innehåller bland annat mandelextrakt, honung och kaolin. Här hittar du det bästa priset på masken.

13. Peter Thomas Roth Rose Stem Cell

Den här ansiktsmasken har både en fin rosa färg och en härlig, kylande gelkonsistens. Den innehåller nåt så high-tech som stamceller från rosor och olika rosextrakt. 

Detta verkar anti-inflammatoriskt och hjälper huden med fukt och glow. Klicka hem den till billigast pris här.


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!