Här är 24 onödiga saker – som vi ändå verkligen vill ha!

Ibland vill man ju bara ha något, trots att man verkligen inte behöver det. Men vad spelar det egentligen för roll?


Kanske hittar du något att önska dig i julklapp!

1. GlasdekorationerDe här riktigt snygga dekorationerna fyller ju ingen funktion förutom att vara just snygga, men något som är bra är att 10 kronor per såld vara går till Rosa Bandet-kampanjen. Här kan du dessutom klicka hem dekorationerna till ett extra bra pris.

2. Skydd till bilrutan

Visst, man kan ställa sig och skrapa på morgonen, men hur kul är det? Med det här magnetiska skyddet som skyddar rutan slipper du det. Klicka hem det här för bara 99 kronor.

3. Magnetiska ögonfransar

De här lösögonfransarna går att sätta på helt utan lim – hur smidigt?! Klicka hem dem här för 79 kronor.

4. Smart pannkaksjärn

Säg hejdå till fula pannkakor som går sönder när man försöker vända dem med det här elektriska pannkaksjärnet som gör alla pannkakor perfekta. Du hittar det här till halva priset – 299 kronor.

5. Ljusslinga med klädnypor

Häng upp dina favoritfoton på väggen med den här fina ljusslingan. Du hittar den här nedsatt till 99 kronor.

6. Peel off-ansiksmask

Den här masken innehåller aktivt kol vilket funkar som en magnet som drar ut orenheterna ur huden. Du hittar den här för bara 99 kronor.

7. Snygg ljusslinga

En snygg ljusslinga piffar upp vilket rum som helst! Denna hittar du här för 59 kronor.

8. Vinkyl

Gillar man viner är ju en vinkyl riktigt bra att ha. Den här har två temperaturzoner vilket gör att du kan förvara både röda och vita viner. Här hittar du vinkylen nedsatt med 32 procent.

9. Fluffiga tofflor

Med tanke på hur trendigt det blivit med skor med päls skulle dessa nästan gå att bära på stan, men det är faktiskt inomhustofflor. Klicka hem dem här för 179 kronor.

10. Vakuum-vinkork

Om du inte druckit upp hela vinflaskan är det här en riktigt smart grej. Det är en vakuum-vinkork som gör att vinet håller upp till 15 dagar. Du hittar den här för 59 kronor.

11. Undervattenslampa

Har du en pool, ett akvarium eller något annat med vatten i (till exempel en vas som på bilden)? Med den här lampan kan du lysa upp vattnet i 12 olika färger och det kan ju vara kul. Köp den här för 79 kronor.

12. Tomteluva till stolarna 

Klart stolarna också ska få känna sig julfina! De söta överdragen kan du köpa här.

13. Fitnessarmband

Fynda det här fitnessarmbandet som funkar till både iPhone och Android för 199 kronor – istället för ordinarie 899.

14. Elektrisk såsvisp

Slipp vispa för hand! Den här elektriska vispen sköter det åt dig, så kan du ägna dig åt någon annan del i matlagningen utan att riskera mjölksyra eller att såsen fastnar och bränns vid. Klicka hem den till 64 procents rabatt.

15. Minidrönare med kamera

Den här lilla drönaren med inbyggd kamera har både wifi så att du enkelt kan föra över bilder och går att styra med en app. Du hittar den här för 499 kronor.

16. Julskylt med belysning

Vi älskar den här snygga upplysta skylten. Ställ den på ett bord eller i en hylla, till exempel. Klicka hem den här för 149 kronor.

17. Snygg klocka med marmorurtavla

Marmor är riktigt stylish, och den här klockan kan du nu köpa till 76 procents rabatt!

18. DIY-mugg

Den här roliga muggen kan du bygga ihop och göra precis som du vill ha den. Klicka hem den här.

19. Dermaroller

En dermaroller består av mininålar som penetrerar huden och får den att stimulera produktionen av kollagen – vilket gör den klar och full med lyster! Perfekt mot porer och små rynkor. Klicka hem den här för bara 159 kronor.

20. Refill-flaska för parfymBär med dig din parfym i flaskan med hjälp av den här smarta lilla flaskan. Du hittar den för 0 kronor här – du behöver bara betala frakten.

21. Strumpor med text

Strumpor kan vara roliga! Som de här med text på undersidan. Hur kul som helst! Finns med flera olika tryck och i olika färger. Kolla in dem här.

22. Eyeliner makeup tool

Vi vet hur svårt det kan vara att få till den där perfekta eyelinern, speciellt den spetsiga vinkeln. Den här lilla mallen kan underlätta det för dig. Kostar dessutom bara 59 kronor! Här hittar du den.

23. Vinkork och hällpip

Här är en vinkork som tar fram smaken på ett helt nytt sätt, med hällpip som är lätt att använda och syresätter vinet effektivt.

Det finns heller ingen risk att en droppe rödvin letar sig ner och fläckar ner din rena duk, eftersom korken också har anti-läckage. Du hittar den hos Let's Deal.

24. Ljusslinga med stjärnor

Ljusslingor i alla dess former är verkligen definitionen av hemmamys. Just den här ljusslingan har dessutom lysande stjärnor, vilket passar perfekt i jul till exempel! Eller så har du det bara för att det är snyggt.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!