17 lyxiga herrplagg från Care of Carl – du måste ha i höst

Uppdatera garderoben med riktigt stiliga höstplagg. Vad sägs om en skjorta från Gant till exempel? Här är våra favoriter.


Hösten och kylan är här. Se till att uppgradera garderoben med nya, fräscha och varma plagg. Här är våra favoriter från Care of Carl.

ÖVERDELAR
Långärmade tröjor och stickat är verkligen standard för hösten. Det finns massor av märkesplagg som lätt kompletterar din outfit.

1. Polokrage

Tröjor med polokrage ger en riktiga höstkänslor. Det ser stiligt ut, men är också skönt när det är lite kyligare.

Den här snygga tröjan kommer från Gant – och finns att klicka hem från Care of Carl för 1 399 kronor. Kolla in den här.

2. En svart kavaj

Om du känner för att vara lite extra elegant – satsa på en kavaj. Som den här från Hugo Boss. Du hittar den här för 3 799 kronor.

Passar grymt bra till jobbet eller finare tillfällen. Lätt ett plagg du kommer ha användning av!

3. Vit hoodie

Här är en riktigt skön hoodie från Gant. Mjuk insida och skön passform – passar bra till hösten. Hur cool skulle den inte vara under en tuff skinnjacka till exempel? 

Kolla in huvtröjan hos Care of Carl – den blir din 1 099 kronor.

4. Marinblå kavaj

Fortfarande uppklätt – men kanske inte lika slående som svart. Marinblått är grymt fint, och ger din outfit lite mer liv.

Just den här kavajen kommer från Oscar Jacobson som finns hos Care of Carl. Den stiliga kavajen finns att klicka hem för 3 799 kronor.

5. Stickad tröja

Här är en klassiker från Polo Ralph Lauren – i ett stilrent ljusgrått. Finns att klicka hem här för 1 399 kronor. Matchas snyggt med blåa jeans eller ett par mörkare byxor.

6. Militärmönstrat

Hur snygg skulle inte den här tröjan bli med ett par svarta stuprörsjeans? I och med att tröjan är i kamouflagemönster, så kommer du att vara helt osynlig.

Skämt åsido, den här snygga tröjan blir din för 1 499 kronor hos Care of Carl. Den kommer från märket Polo Ralph Lauren.

7. Calvin Klein

Det här kan eventuellt vara en av Calvin Kleins mest populära tröjor. Vi förstår varför, den är så snygg men fortfarande simpel. Kolla in den här – den blir din för 999 kronor. 

8. Kostym

Alla behöver minst en kostym. Perfekt för alla finare tillfällen, eller jobbet om du verkligen vill slå på stort!

Den här kostymen kommer från Oscar Jacobson och blir din för 3 699 kronor. Grymt bra pris för både kavaj och byxor.

9. En vit skjorta

Skjortor är också ett sådant plagg som alla måste ha i garderoben. Och just en vit är bra till så många olika kombinationer! Snyggt med jeans, kostymbyxor eller kavaj.

Den här skjortan kommer från märket Gant och kostar 999 kronor. Knappt en tusing för en bra skjorta! Du hittar den hos Care of Carl.

10. Stickad tröja med flagga

Här är ännu en populär tröja från Gant. En vit och mysigt stickad tröja med en flagga på. Lagomt casual men ändå snyggt. Kolla in den här.

SKOR
Hösten kan innebära en del regn och kyligare tider. Då passar ett par boots, kängor eller till och med sneakers bra. 

11. Chelsea Boots

Ett par simpla chelsea boots kompletterar vilken outfit som helst. Sjukt snyggt med uppvikta byxor också! Just de här kommer från Morris som du hittar hos Care of Carl och blir dina för 2 499 kronor.

12. Gråa sneakers

Skor i mocka är fint – och ännu finare blir dem när det handlar om ett par sneakers. De här kommer från märket Diemme och blir dina för 2 699 kronor här.

13. Bruna skor

Här är ett par lite finare skor – som kan matchas med bälte eller väska i samma nyans. Du hittar dem här för 2 799 kronor.

VÄSKOR
Proppa inte fickorna med plånbok, nycklar och mobiltelefon. Sätt ner det i en snygg väska istället!

14. Overnighter

Perfekt väska för en weekend eller kortare resa borta. Snyggt i marinblått och läderdetaljer. Väskan kommer från Henri Lloyd och finns att klicka hem härifrån för 1 399 kronor.

15. Svart weekendbag

En till väska perfekt för weekendresan! Eller varför inte gymmet? Sjukt clean och stilig i sin svarta modell.

Den här väskan är designad av Baron och finns att köpa för 3 499 kronor. Extra fin med sina silverdetaljer. Kolla in den här.

ACCESSOARER FÖR HÖSTEN
Även om du inte vill tänka på det – så är ju hösten den tiden när det blir kyligt ute. Vad passar inte då bättre än en mössa till exempel? Vem orkar frysa om öronen?

16. Mössa från Ralph Lauren

Klart du ska ha en märkesmössa! Värm huvudet med stil. Den här kommer, som loggan tyder, från Polo Ralph Lauren. Du hittar den här – för 499 kronor.

17. Lyxiga handskar

Finns det något värre än att frysa om händerna? Tror inte det. De här handskarna kommer från J.Lindeberg, och är riktigt snygga i sin svarta look. Kolla in dem här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!