Star Wars-gerjerna du inte bara vill ha utan självklart behöver!
Star Wars-gerjerna du inte bara vill ha utan självklart behöver! - Foto: Coolstuff/Teknikmagasinet

29 saker för dig som älskar Starwars

Är du ett riktigt Star Wars-fan? Då kommer du garanterat hitta något i den här listan som passar dig.


Star Wars är aldrig överskattat. Aldrig. Och som ett riktigt fan av filmerna kan vi garantera att de här grejerna kommer ge dig köplust.

1. Star Wars äggform


Den som äter ägg på morgonen behöver den här äggformen. Det är bara lägga ägget i den i några minuter sedan är det bara äta upp en stormtrooper eller Darth Vader. Vilken karaktär vill du helst sätta tänderna i?

Du hittar äggformen för 129 kronor här.

2. Star Wars smörgåsform


Är du inte en äggperson kanske du hellre äter en smörgås på morgonen. Då passar de här smörgåsformarna som är hur smidiga som helst dig som hand i handsken. Det är bara trycka till så får du en roligare dubbelmacka än någon annan på fikat.

Du hittar smörgåsformen för 199 kronor här.

3. Star Wars mellanmålsmugg


Den här muggen är ingen vanlig mugg, precis som Luke Skywalker inte var någon vanlig jedi. I den undre delen finns plats för saft, youghurt eller något annat gott, och i den övre delen finns plats för nötter, müsli eller bär. Det är verkligen hur smart som helst.

Köp mellanmålsmuggen för 129 kronor här.

4. R2-D2 kakburk


R2-D2 är ingen dumburk, han är en kakburk och för den som gillar att baka och dessutom ha lite sällskap i köket passar den här kakburen utmärkt. Kakburken är i porslin och tar väl hand om dina söta mästerverk.

Köp den urgulliga kakburken för 299 kronor här.

5. Millenium Falcon silikonform


Han Solos skepp klarar det mesta, och det gör även de här silikonformarna. Du kan både ha dem i ugnen och frysen utan problem. Så du kan själv välja om du vill ha en Millenium Falcon flytande i drinken eller göra små rymdskeppskakor.

Köp de snabba silikonformarna för 129 kronor här.

6. Star Wars koppar med olika motiv


De här smarta muggarna kan staplas på varandra så du aldrig mer behöver ha tråkigt när du ställer in disken. Du kan välja mellan att bygga en Han Solo, Luke Skywalker eller en stormtrooper beroende vilket håll du har muggen.

Köp de pyssliga muggarna för 199 kronor här.

7. Självlysande ätpinnar (ljussablar)


Känner du kraften i wasabin när du äter sushi med de här ljussablarna? Och vill du veta vilka som är dina riktiga vänner, och vilka som är dina fiender. Låt dem välja sina ätpinnar själva... och väljer de fel kan ni ha en episk ljussabelfight före middagen.

Köp ätpinnarna för 249 kronor här.

8. Din egen BB-8


Föll du också pladask för BB-8? Nu kan du ha en egen BB-8 som husdjur! Det är en appstyrd liten kompis med en egen personlighet. Den blir glad när du ber den göra saker och desto mer ni utforkar världen tillsammans, desto närmare varandra kommer ni komma.

Köp din egen BB-8 för 1 590 kronor här.

9. Jedi-tofflor


Även jedis måste ta en paus och slappa lite då och då. Med de här tofflorna som visar att du tillhör den ljusa sidan är det bara luta sig tillbaka och chilla med stil.

Köp dina egna jedi-tofflor för 199 kronor här.

10. Sith-tofflor


Ingen diskriminering här inte. Känner du att den mörka sidan passar dig bättre men ändå vill chilla så har vi det du behöver i form av de här gosiga tofflorna.

Köp dina sith-tofflor för 199 kronor här.

11. Star Wars-bluetoothhögtalare


Även i en galax långt, långt borta måste en få unna sig lite musik i bland. Vad passar då bättre än de här högtalarna som föreställer ditt favoritrymdskepp – och dessutom har ritktigt fett ljud?

Köp din rymdhögtalare för 795 kronor här.

12. Star Wars lampor med motiv


Låt inte den mörka sidan ta dig och lys upp ditt liv med de här lamporna som ser ut som dina favoritkaraktärer. Du kan välja mellan Chewbacca, Yod, Darth Vader eller en stormtrooper, de har alla kraft nog att lysa upp din tillvaro.

Köp lampan för 249 kronor här.

13. Jedi-morgonrock


Om du känner att tofflorna inte räckte till för att sätta dig i mysstämning nog kan det vara läge att vira in dig i den här supergosiga morgonrocken, som dessutom kommer göra att du ser ut (och känner dig) som en riktig jedi... vilket du så klart redan är, egentligen.

Köp morgonrocken för 499 kronor här.

14. Sith-morgonrock


Och återigen, vi dömer ingen här, så så klart finns det även en morgonrock för den mörkare kraften. Och den kommer garanterat få folk att rygga undan om du får oväntat besök.

Köp din morgonrock för 499 kronor här.

15. Pimpa bilen med Star Wars


Gillar du Star Wars? Gillar du din bil? Tar du hand om den med samma kärlek som Han Solo tar hand om Millenium Falcon? Jamen dåså, då behöver du garanterat det här setet med tre luftfräschare med olika motiv och lukt, en anti-slip pad och en Darth Vader-isskrapa.

Köp kitet för 199 kronor här.

16. Vakna av Darth Vader


Svårt att gå upp på morgonen? Då kanske det blir lite lättare om galaxens mörkaste andning flåsar dig i örat på morgonen. Darth Vader kan dessutom projicera tiden i taket.

Köp Darth Vader-väckarklocka för 369 kronor här.

17. R2-D2 ölglas


Efter att man dragit till galaxens Systembolag kan det vara skönt att hälla upp något riktigt kallt att dricka, och vad passar då bättre än det här glaset med R2-D2?

Köp ditt eget ölglas för 129 kronor här.

18. Släpp lös Darth Vader och styr honom vart du vill


Vill du ha makt över galaxens härskare? Då är det bara blåsa upp honom ordentligt så kommer han åka dit du vill i ett nafs. Sithlorden är radiostyrd och är nästan en meter hög. Den har dessutom egna ljudeffekter.

Köp din egen sithlord här för 499 kronor.

19. Star Wars-sugrör


Festa till det och sug på galaxens bad guys, Darth Vader och en random Stormtrooper. Du kommer definitivt göra alla andra på festen rejält avundsjuka på dina fancy drinktillbehör.

Köp dina sugrör för 99 kronor här.

20. R2-D2-mobilskal


För att göra det ultimata statementet så behöver du kunna ha med dig din favoritkaraktär från Star Wars hela tiden. Och varför inte matcha den med din ringsignal för den mest klockrena kombon?

Köp din egen R2-D2 till mobilen för 99 kronor här.

21. Dödsstjärnan i taket


Var din barndomsdröm också att få vara ombord på dödsstjärnan? Då kanske du kan nöja dig med att ha den svävande ovanför ditt huvud och lysa upp hela din himmel (rum) med hjälp av den här supersnygga rislampan. Rislampor blev precis mycket coolare eller hur?

Köp din dödsstjärna här för 149 kronor.

22. Star Wars-luftmadrass


Saknar du något i poolen, på semestern eller stranden för att kunna visa upp din kärlek för Star Wars? Då behöver du skaffa dig en sådan här episk luftmadrass med en gång. När du ligger och chillar på Darth Vader kommer du garanterat vara den coolaste badaren på hela stället.

Köp luftmadrassen för 149 kronor här.

23. R2-D2 skrivbordsdammsugare


Sölar du ner när du sitter vid skrivbordet? Då finns hjälpen nära till hands i form av den här urgulliga dammsugaren. R2-D2 kommer hjälpa dig att städa upp i ett nafs, och när han inte gör det står han bara och vaktar dina viktiga grejer på skrivbordet. Värt!

Köp din minidammsugare för 199 kronor här.

24. Star Wars drinkunderlägg


Att dra fram de här underläggen på förfesten är inte bara bra för att skydda ditt bord. Det är dessutom supernsygga med riktigt fina 3D-motiv från senaste filmen The Force Awakens. De kommer i en förpackning med åtta stycken.

Köp underläggen för 149 kronor här.

25. BB-8 isform


När vi ändå är i gång och gör drinkar till drinkunderläggen kan du även passa på att skaffa galaxens sötaste isform så du kan ha din lilla kompis flytande i glaset. Han kommer garanterat vara lika viktig för din dricka som han var för galaxen i senaste filmen.

Köp din isform för 99 kronor här.

26. Kuddar med Star Wars motiv


De här kuddarna kan göra att du sover riktigt sött unga padawan. För att kraften ska kunna vila på natten behövs den rätta typen av sänglinne, och det här är definitivt rätt för en ung jedi.

Köp din kudde här för 99 kronor.

27. Darth Vader ryggsäck


Den här ryggsäcken är så dödligt snygg, och praktisk. 3D ryggsäcken har Darth Vader som motiv och med den på känns det inte det minsta svårt att vara en del av den mörka sidan.

Köp Darth Vader-ryggan för 499 kronor här.

28. Welcome to the dark side-dörrmatta


Vill du vara riktigt tydlig inför dina gäster eller grannar om att det bor en sithlord i huset så är den här dörrmattan allt för dig. Den är ju dessutom sjukt effektiv för att hålla den onda krafter från smutsiga skor utanför din hall.

Köp dörrmattan för 199 kronor här.

29. Jawa godisskål


Ta det lugnt, den här Jawan kommer inte vara lika agressiv som sina släktingar. Den kommer faktiskt bara vara snäll och erbjuda dig godis, inget annat.

Köp den urgulliga skålen för 399 kronor här.

Nyheter24 Prylar har tidigare tipsat om hur du gör ditt hem till ett riktig Hogwarts.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hittade du något du gillade?
Tack för din röst!