- Foto: Shutterstock

Så ger du din älskling den bästa massagen – det här behöver du

Din partner kommer att be dig om mer och mer och mer! Här är prylarna som gör dig till en åtråvärd massör hemma.


Massera din älsklings huvud med den här mackapären med det passande namnet Orgasmatron. Du hittar Osgasmatron här.

orgasmatron mini deluxe

Och såklart ska kroppen få nå sitt klimax också. Då finns Osgasmatron för kroppen till hjälp, den kan du köpa här.

orgasmatron för kroppen

Feromoner är doftsignaler som alla människor avger för att locka sexuella partners. Det här ljuset avger sådana ämnen och ger samtidigt ett mysigt sken för massagestunden. När ljuset smält lite kan du droppa det på din bättre hälft – det fungerar nämligen precis som massageolja. Här finns massageljuset med feromoner att köpa.

massageljus med feromoner

Det sägs att lavendel har en avslappnande effekt på kvinnor, men en motsatt effekt på män som istället blir upprymda. Båda sensationerna kan passa när du masserar din partner. Men oavsett vilken av sinnesstämningarna du vill uppnå är den här oljan framtagen för att göra det skönt för personen som blir masserad. Du kan beställa Lavender Relaxing Body Oil här.

weleda lavender massageolja

Den här massage-bollen är perfekt för att mjuka upp musklerna och avlastar dina händer, som har en tendens att bli trötta fort om man inte har någon massage-träning. Läs mer om eller beställ massage-bollen här.

HIT massage boll från Casall

Låt din älskade ligga bekvämt medan du gör det skönt för hen. Den här kudden är perfekt som hjälpmedel för att ge stöd under massage. Kolla in Foam Roll här.

Casall HIT orange massage-roll

Ibland kan det vara najs att varva mellan dina mjuka händer och ett hårt föremål. Den här rullar du fram och tillbaka över musklerna för att lösa upp och "kavla ut" knutor. Läs mer om HIT Massage Roller här.

massage roller

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!