Google maps, Karlstad
Google maps, Karlstad

Helgprognos för Karlstad vecka 42

Helgens väder i Karlstad kommer att vara blåsigt och regnigt. På fredag förväntas en vindstyrka på 7.6 m/s, men det kommer inte att regna och solen kommer att titta fram. Temperaturen ligger på 4 grader. På lördag blir det ännu blåsigare med en vindstyrka på 8 m/s och regn förväntas under dagen. Temperaturen ligger fortfarande på 4 grader. Söndag blir det lite lugnare vindar med en vindstyrka på 4.6 m/s, men regnet fortsätter med samma intensitet som på lördagen. Temperaturen stiger dock till 6 grader.


Fredag 20/10
Regn: 0 mm
Vind: 7.6 m/s
Lördag 21/10
Regn: 3.7 mm
Vind: 8 m/s
Söndag 22/10
Regn: 3.7 mm
Vind: 4.6 m/s

Fredag 20/10 bjuder på en blåsig dag i Karlstad med en vindstyrka på 7.6 m/s. Trots det kommer det inte att regna och solen tittar fram med sina strålar. Temperaturen ligger på 4 grader, så det kan vara klokt att klä sig varmt om man ska vara utomhus.

Lördag 21/10 blir det ännu blåsigare i Karlstad med en vindstyrka på 8 m/s. Regnmolnen kommer också att dyka upp och det förväntas att det kommer att regna 3.7 mm under dagen. Temperaturen ligger på 4 grader, så det blir en riktigt ruggig dag. Ta med paraplyet och regnkläderna om du ska ut och göra ärenden.

Söndag 22/10 blir det lite lugnare vindar i Karlstad med en vindstyrka på 4.6 m/s. Men regnet kommer fortsätta att falla med samma intensitet som på lördagen, 3.7 mm. Temperaturen stiger dock något till 6 grader, så det blir lite mildare än de tidigare dagarna. Det kan vara skönt att stanna inomhus och mysa med en kopp varm choklad.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!