Google maps, Stockholm
Google maps, Stockholm

Helgprognos för Stockholm vecka 41

Fredag den 13:e oktober blir en blåsig dag i Stockholm med regnmoln och en vindstyrka på 8.8 m/s. Trots regnet kommer solen att titta fram emellanåt och temperaturen kommer att ligga på 12 grader. På lördag den 14:e oktober fortsätter vinden att blåsa, men regnmängden minskar till endast 0.6 mm. Solen kommer att lysa över Stockholm och temperaturen stiger till 13 grader. Söndag den 15:e oktober blir det lugnare vindar och regnfritt i Stockholm. Solen kommer att visa sig igen, men temperaturen sjunker till 10 grader.


Fredag 13/10
12°
Regn: 8.5 mm
Vind: 8.8 m/s
Lördag 14/10
13°
Regn: 0.6 mm
Vind: 8.9 m/s
Söndag 15/10
10°
Regn: 0 mm
Vind: 5.7 m/s

Fredag den 13:e oktober bjuder på en blåsig dag i Stockholm med en vindstyrka på 8.8 m/s. Regnmolnen kommer att passera över staden och lämna efter sig 8.5 mm nederbörd. Trots detta kommer solen att titta fram emellanåt och ge oss en delvis molnig himmel. Temperaturen kommer att ligga på 12 grader. Så se till att ta med paraplyet och klä dig varmt!

På lördag den 14:e oktober fortsätter vinden att blåsa med en styrka på 8.9 m/s. Men denna gång kan vi glädjas åt att regnmängden minskar till endast 0.6 mm. Solen kommer att lysa över Stockholm och ge oss en härlig dag med klar himmel. Temperaturen kommer att stiga något till 13 grader. Så passa på att njuta av det fina vädret och ta en promenad i solskenet!

Söndag den 15:e oktober blir det något lugnare vindar i Stockholm med en hastighet på 5.7 m/s. Regnmolnen kommer att hålla sig borta och vi kan förvänta oss en helt regnfri dag. Solen kommer att visa sig igen, men denna gång med en delvis molnig himmel. Temperaturen kommer att sjunka till 10 grader, så se till att klä dig varmt om du ska vara utomhus. Så njut av den sista dagen på helgen och ta till vara på solstrålarna!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!