Google maps, Karlstad
Google maps, Karlstad

Helgprognos för Karlstad vecka 39

Helgens väder i Karlstad bjuder på en blåsig fredag utan nederbörd, en solig lördag och ännu en solig söndag med lägre temperaturer.


Fredag 29/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 4.4 m/s
Lördag 30/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 5.4 m/s
Söndag 1/10
15°
Regn: 0 mm
Vind: 3.1 m/s

Fredag 29/9 bjuder på en blåsig dag i Karlstad med en vindstyrka på 4.4 m/s. Regnmätaren står dock stilla och inget nederbörd förväntas under dagen. Himlen är täckt av moln och temperaturen ligger på 16 grader. Det kan vara en bra idé att ta med en jacka när du beger dig ut, då det kan bli lite kyligt.

Lördag 30/9 ser ut att bli en solig dag i Karlstad. Vindstyrkan ökar något till 5.4 m/s, men det är fortfarande inget att oroa sig över. Det förväntas ingen nederbörd och temperaturen ligger kvar på 16 grader. Passa på att njuta av solen och ta en promenad i stadens vackra parker. Glöm inte solskyddsfaktor!

Söndag 1/10 blir ännu en solig dag i Karlstad. Vindstyrkan minskar till 3.1 m/s, vilket gör det till en behaglig dag att vara utomhus. Ingen nederbörd förväntas och temperaturen sjunker något till 15 grader. Ta chansen att njuta av höstens vackra färger och ta en cykeltur längs Klarälven. Kom ihåg att klä dig lite varmare än tidigare dagar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!