Och enligt en kroppsspråksexpert finns det flera anledningar till det.
1 av 2
Och enligt en kroppsspråksexpert finns det flera anledningar till det. - Foto: TT
Att hålla varandra i hand är ett tecken på att man ser sig som ett team.
2 av 2
Att hålla varandra i hand är ett tecken på att man ser sig som ett team. - Foto: TT

Donald Trump vill inte hålla sin fru i handen – här är anledningen

Presidentparet visade upp en ganska stel handhållning under fredagen som får folk att undra varför Donald Trump inte vill hålla sin fru i handen.


Donald Trump är ju som bekant mitt uppe i att få sitt inreseförbud upphävt av amerikanska myndigheter, något som kanske gjort den nyvalde presidenten lite stressad under helgen.

Och på fredagen, när presidentparet var på besök i Florida för en liten lyxweekend, visade de upp ett aldrig tidigare skådat stelt handhållnings-försök, skriver Daily Mail.

På en video syns det hur Melania Trump försöker ta maken Donald Trumps hand på flygplatsen. Trump verkade dock inte känna för att hålla hennes hand utan tar den bara kort innan han klappar lite på den för att sedan släppa.

Se det stela handhållningsförsöket i spelaren.


Nu undrar folk såklart vad som får president Trump att inte vilja hålla sin frus hand när de är påväg till flygplanet. Enligt kroppsspråksexperten Patti Wood ger gesten en insikt i hur Donald Trump tänker och fungerar.

– För de flesta par är handhållning ett sätt att visa att man är ett team. Det Trump gör här är signalera att "jag vill bli sedd som presidenten ensam", vilket är ett alfahannebeteende. Det är tydligt att det är hans val att presentera sig själv som den enda personen med makt, säger hon till Daily Mail.

Hon tillägger att Trump genom att klappa fruns hand som han gör signalerar till henne att han inte vill göra sådana saker offentligt. Något som Wood däremot tror att Melania mer än gärna vill.

– Det är väldigt tydligt att hon vill det, hon hade tyckt om det. Det skulle få henne att känna sig närmare honom, och hon skulle få ta del av hans självförtroende och makt. Men han säger nej till det, förklarar Wood för Daily Mail.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Miley Cyrus hyllar Sverige och ger Trump en känga samtidigt och att Trump verkar vilja förbjuda sex före äktenskapet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Trump hållit Melania i handen?
Tack för din röst!