Orkanen Nicole är på väg mot Bermuda.
1 av 3
Orkanen Nicole är på väg mot Bermuda. - Foto: Google Maps / TT
Den är "extremt farlig".
2 av 3
Den är "extremt farlig". - Foto: Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved. / Mark Tatem
Ön Bermuda tillhör Storbritannien och ligger i Atlanten.
3 av 3
Ön Bermuda tillhör Storbritannien och ligger i Atlanten. - Foto: Google Maps

Stormen Nicole på väg mot turistparadiset: "Extremt farlig"

Det handlar om en enormt kraftfull storm som har nått vindstyrkor på 62 meter per sekund. Boende på ön uppmanas att söka skydd inomhus.


Efter att orkanen Matthew nyligen dragit fram över bland annat Haiti har i nuläget 1 000 människoliv tagits. Nu kommer ytterligare en orkan – Nicole. National Hurricane Center i USA beskriver den som "extremt farlig" och går ut med varningar.

Orkanen är just nu på väg in mot ön Bermuda och kommer att passera under torsdagen. Det handlar om en enormt kraftfull storm som har nått vindstyrkor på 62 meter per sekund. Boende på ön uppmanas att söka skydd inomhus.


Under onsdagen var både skolor och kontor stängda på ön och det går just nu inte att flyga eller komma in med fartyg till ön, skriver Aftonbladet.

Läs också om stormen som slog till mot Island – eller minns du stormen Gorm? Kolla på bilder från stormens hemska framfart.

Ladda ner vår app för de senaste nyheterna. Är du intresserad av att lära dig mer om din omvärld? Besök N24 Breaking News på Facebook och gilla oss för videos och artiklar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om en orkan?
Tack för din röst!