Kenzie oroade sig över hungriga kattungen – då ordnade pojkvännen bästa maten

Det här hundtricket (inklusive kattunge och pyttepannkaka) tar alla priser. Nu smälter Chase djurälskande hjärtan över hela världen.


Om ens söta lilla hund önskar sig en kompis så ska hen såklart få en liten kompis. Och vem var det egentligen som hittade på det där med att hundar och katter inte kan vara bästisar?


Hunden Huey och hans lilla kattungekompis Mr Wilson bevisar motsatsen. Huey älskar sin lilla kattunge så mycket att han verkar tro att det är hans egna bebis, eller åtminstone bästa vän.

Husdjursbästisarnas ägare heter Chase Stout och Kenzie Jones och bor i Iowa, USA. Nyligen skulle Kenzie åka iväg ett tag och lämna pojkvännen Chase ensam med de små nyvunna pälsklädda vännerna.


Kenzie var lite orolig över att den lilla kattungen inte skulle få i sig tillräckligt mycket mat medan hon var borta, så hon sa åt sin pojkvän att komma ihåg att mata Mr Wilson ordentligt.

Då bestämde sig Chase för att skoja lite med sin flickvän och visa upp en matfest på Twitter som hette duga. Eller snarare en riktig pannkaksfest.

Han gjorde pannkakor med chokladfyllning till sig själv, men också en liten hög med lika många minipannkakor till minikatten.

Mr Wilson verkade uppskatta den nya spännande maten till en början, men tappade snart intresset och hittade något annat att göra, på typiskt kattungevis.


Bilderna som Chase la upp på Twitter föreställande den smaskande katten har gjort folk fullständigt galna av gull och tweeten har favoritmarkerats och retweetats över 43 000 gånger.

Men i en intervju med Buzzfeed är Chase Stout noga med att poängtera att han vet att choklad är farligt för djur och att han självklart gjorde naturella pannkakor till den lilla katten.

Det hindrade inte mängder av upprörda veterinärer och djurälskare att höra av sig och ifrågasätta hans lämplighet som kattkock.

Efter all uppmärksamhet har Chase också blivit överöst med kommentarer om att han är goals när det kommer till pojkvänsmaterial. Det är inte bara Chase själv som är något chockad över uppmärksamheten, hans flickvän har också förbluffats över de massiva reaktionerna på pojkvännens upptåg.


– Hon tycker det är helt galet hur stort det här har blivit. Vi brukar säga till Wilson att han är en kändis nu, säger Chase till Buzzfeed.

Nyheter24 har tidigare skrivit om den lilla pojken som blev bästis med en hemlös hund. Missa inte heller den här gulliga lilla hunden som tror att han är en katt.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du också ha pannkaksfest med en kattunge?
Tack för din röst!