Lucy, 5, är ingen vanlig kändiskopia – är lik både Donald Trump och Taylor Swift

Den här femåringen är expert på att se ut som allt från trumpna politiker till superhjältar och filmkändisar.


Om du har turen att vara född med looks som påminner om någon död eller levande kändis så finns det både uppmärksamhet och pengar att tjäna. Alla älskar ju lookalikes.

Någon som verkligen har slagit mynt av det, men på ett lite mer oskyldigt sätt, är Kris Parrish, 35 från Georgia, USA.

Hennes dotter Lucy, 5 år, ser nämligen ut som en hel drös kända människor (och föremål!). I alla fall med lite god vilja, smink, kläder och humor. Hon är helt enkelt en naturlig kameleont som älskar att klä ut sig och gå in i roller.

– Folk sa hela tiden att Lucy såg ut som den ena eller den andra kända personen. Så en kväll låg jag i sängen och tänkte på saken och insåg att jag kunde göra något roligt av det. Och det var så vårt lilla projekt startade. Det är bara en liten rolig grej och Lucy älskar det, säger Kris till Metro UK.


Intresset för den lilla roliga grejen växer stadigt och femåriga Lucy är på god väg att bli något av en internetkändis på Instagram. Kanske får vi även se små Lucy-lookalikes i framtiden?

I bildspelet längst upp i artikeln kan du ta del av fler av fler bilder på Lucy och kändisarna hon är lik.


Någon här i Sverige som har upptäckt en liknande talang, är Jennie från Stockholm, som också har en kändiskopia i sitt hem. Närmare bestämt huskatten Hasse, som faktiskt är läskigt lik hur många kändisar som helst. Visste du att vi dessutom har en riktig Mums Mums-tvilling här i Sverige? Han heter Stefan och är helt galet lik älsklingen Måns Zelmerlöw.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du lik någon kändis?
Tack för din röst!