Henrik Dorsin, Josephine Bornebusch och Felix Herngren under inspelningen av den sjunde 'Solsidan'-säsongen 2019. Arkivbild.
Henrik Dorsin, Josephine Bornebusch och Felix Herngren under inspelningen av den sjunde 'Solsidan'-säsongen 2019. Arkivbild. - Foto: Magnus Andersson/TT

Solsidan säsong 8 – då har den premiär

"Solsidan" kommer tillbaka i höst. Den åttonde säsongen har precis börjat spelas in och väntas ha premiär på TV4 i oktober.


Solsidan har blivit en storfavorit bland många svenskar och nu står det klart att en ny säsong är på gång.

Solsidan säsong 8 – vilka är med?

Felix Herngren regisserar även denna säsong. 

Enligt ett pressmeddelande som Aftonbladet har tagit del av kretsar den nya säsongen bland annat kring att Fredde (Johan Rheborg) försöker hantera sin omvärld genom att bygga ett "premium safe room" medan hans fru Mickan (Josephine Bornebusch) funderar över livets gång och om hon verkligen har varit en bra mamma.

Alex (Felix Herngren) gör sitt bästa för att hitta sin plats i varannan vecka-livet efter uppbrottet från ex-frun Anna (Mia Skäringer). Det blir även ett gästspel från komikern och tv-profilen Johanna Nordström.

Solsidan-producenten: "Äntligen är vi i gång!"

"Äntligen är vi i gång! Som vi har längtat efter att samla det eminenta gänget igen. Publiken kommer garanterat att känna igen sig i de älskvärda, men långt ifrån felfria karaktärer, som precis som alla andra kämpar för att få vardagen att gå ihop", säger exekutive producenten Jon Mankell i pressmeddelandet.

Solsidan säsong 8 premiär

Solsidan hade premiär första gången 2010 och säsong 8 väntas ha premiär under hösten 2023.

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!