Mirka Norrström
Trettonbarnsmamman Mirka Norrström har hamnat i tatueringsbråk. Bildkälla: Facebook/Instagram/Mirka Norrström

Mirka Norrström i tatueringsbråk: "Inte riktigt okej"

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström har hamnat i ett tatueringsbråk. Nu varnar tatueraren andra på sociala medier om att arbeta ihop med "Familjen Annorlunda"-profilen.


Mirka Norrström, 51, blev igenkänd när hon tillsammans med sin dåvarande make Peter och parets nio barn dök upp i programmet Familjen Annorlunda år 2010.

Medan åren gick så växte familjen. När den sista säsongen av "Familjen Annorlunda" sändes hade Mirka fött 13 barn, varav två födslar var med tvillingar. 

Mirka och Peter var ett par i över 20 år, men kärleken tog slut och paret gick skilda vägar. 

Så mycket tjänar 13-barnsmamman Mirka Norrström på OnlyFans

Bildkälla: Facebook

Mirka Norrström i tatueringsbråk

Men nu står det är inte fler barn på agendan för Mirka – utan hon har hamnat i ett tatueringsbråk på Facebook. Det hela handlar om att Mirka har gjort en tatuering som hon inte ska ha betalat för.

Enligt Bloggbevakning publicerades inlägget av en person i en Facebook-grupp som handlar om tatueringar och piercings. Tatueraren i fråga har ett konto med 24 600 följare. 

Därför försörjer sig tv-profilen på OnlyFans: "Ett sexuellt sökande"

Tatueraren varnar andra för Mirka

Planen var att tatueraren skulle ha visat upp Mirkas tatuering på en mässa. Men efter den senaste sittningen ska tatueraren varken hört från Mirka eller fått betalt för sitt jobb.

Enligt tatueraren hade personen och Mirka kommit överens om att hon skulle stå som modell på en tatueringsmässa. När tatueringen i princip var klar ska Mirka ha försvunnit och vill varna andra för att samarbeta med henne.

Mirkas tatuering. Bildkälla: Facebook

Mirka bemöter tatuerarens kritik: "Aldrig lurat någon"

I kommentarsfältet bemöter Mirka kritiken och varningen om henne med en lång kommentar.

Mirkas svar. Bildkälla: Facebook
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!