Mirka Norrström
Mirka Norrström från Familjen Annorlunda finns idag på OnlyFans. - Foto: Instagram/Mirka Norrström

Så mycket tjänar 13-barnsmamman Mirka Norrström på OnlyFans

Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?


Mirka Norrström, 51, blev känd för svenska folket år 2010 när hon, dåvarande maken Peter och parets nio barn dök upp i TV4-serien Familjen Annorlunda. Åren gick och familjen växte – minst sagt. När den sista säsongen av Familjen Annorlunda rullade på tv så hade Mirka fött 13 barn – varav två födslar var med tvillingar.

Mirka och Peter var ett par i över 20 år, men kärleken slocknade slutligen för paret som gick skilda vägar.

Efter skilsmässan dejtade Mirka lite, och hon hade bland annat en kort romans med en man på Gotland som hon träffade via Tinder. 

Peter har gift om sig, men Mirka är fortfarande singel. De äldre barnen har flyttat ut, men enligt Femina så bor ännu en stor del av barnaskaran kvar hemma.

Mirka Norrström skaffade OnlyFans år 2022

På Instagram har Mirka över 60 000 följare, och det var där hon år 2022 meddelade att hon skulle skaffa OnlyFans. I början la hon ut bilder på sig själv i underkläder, och nu är det helnaket som gäller för Mirka, något hon har berättat när hon gästade Efter fem i TV4.

Då gick debatten het i Sverige om OnlyFans. Detta då den uttalade feministen Linda Skugge hade börjat sälja bilder och videos på plattformen. 

– Jag tycker att man som kvinna ska få göra som man vill med sin kropp, sa Mirka i programmet.

På frågan vad hon lägger ut så svarade Mirka:

– Jag lägger ut i sexiga underkläder. Naket. Det är vad jag lägger ut, sa hon då. Hon berättade också vad hon inte skulle lägga ut på sin OnlyFans. 

Gränsen drar hon vid att lägga ut något där hon har sex med någon.

– Det skulle jag aldrig lägga ut, sa hon.

Så mycket tjänar Mirka på OnlyFans

På OnlyFans kostar det cirka 170 kronor i månaden att prenumerera på Mirkas material. På sajten presenterar hon sig som "Singelmamma till 13 barn som njuter av livets goda och älskar att spendera tid på gymmet. Jag älskar sexiga underkläder och det är vad du kommer att få se här".

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur mycket realityprofilen Paulina "Paow" Danielsson tjänar på OnlyFans. Mirka är inte riktigt i närheten av Paows summor, men det ger ändå klirr i kassan för Mirka.

I intervjun med Efter fem fick Mirka också frågan vad hon tjänar på OnlyFans.

– Det är lite olika månad till månad. Men en bra månadslön, svarade Mirka då.

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 har tagit del av så hade Mirka Norrström år 2022 en taxerad förvärvsinkomst på 52 300 kronor. Hur hennes lön för 2023 såg ut är ännu inte klart.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!