Janni Delér
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ett speciellt ingrepp. - Foto: jannid/Instagram

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.


Influencerparet Jon Olsson och Jani Delér träffades på en middag i Stockholm för tretton år sedan. Jon visste att Janni skulle befinna sig på eventet och valde därför att själv dyka upp. De gifte sig sedan i Marbella på midsommarafton 2018. 

Tillsammans har de barnen Leon och Leia – och utåt har familjen sett ut att leva ett riktigt drömliv vilket följarna ofta påpekat. Men bakom stängda dörrar har det knakat i fogarna mellan Jon och Janni, och den 21 augusti 2022 gick de ut med ett gemensamt inlägg på Instagram där de berättade att de skulle skilja sig. 

Idag rullar livet på för Janni som driver den framgångsrika podden "Two of a kind" tillsammans med sin syster Michaela Delér samt att hon hittat kärleken på nytt i hockeyspelaren Dick Axelsson

Dick Axelsson spelade tidigare i Djurgårdens IF. Bildkälla: Erik Simander/TT

Janni Delér visar upp resultat efter lip blush

Titt som tätt håller tjejerna frågestunder i podden där de bland annat pratar om relationer, träning hälsa och livet som småbarnsföräldrar. 

Men en annan sak som följarna varit lite nyfikna på är om tjejerna har gjort samt vill göra några skönhetsingrepp. Någonting Janni på sin Instagram visat upp att hon gjort. 

Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Bildkälla: jannid/Instagram

Janni var nämligen iväg och gjorde en så kallad "lip blush" vilket är en kosmetisk tatuering. Kundens val av färg tatueras in väldigt ytligt i det övre hudlagret av läpparna i syfte att ge läpparna ett mer "levande" intryck.

”Gjorde någonting den här veckan som jag har velat göra i åtminstone två år men har inte vågat. Jag gjorde lip blush!! Mina läppar har knappt någon naturlig färg så jag har alltid läppstift för att 'se levande ut”, skrev Janni till sin bild. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!