Dominika Peczynski
Tunnelbane-Nettans grova skämt gick inte hem hos alla. - Foto: Stella Pictures

Tunnelbane-Nettans grova skämt om Dominika Peczynski

Tv-profilen Jeanette "Tunnelbanenettan" Höglund sparade inte på krutet när hon dök in i Dominika Peczynskis kommentarsfält.


Jeanette "Tunnelbanenettan" Höglund, 54, blev ett känt ansikte för hela Sverige då hon i ett par år var en av ordningsvakterna i Kanal 5-serien "Tunnelbanan".

Under årens gång har hon även jobbat som dörrvakt samt som värd på en lyxkryssare. Men någonting hon lagt mycket själ och hjärta i är hennes engagemang för äldre och hemlösa. Det var efter ett möte med en pensionär på tunnelbanan som Jeanettes bana inom ideella föreningen "Vid din sida" började. 

Föreningen som Jeanette grundat har bland annat en fritidsgård för pensionärer i en källarlokal i södra Stockholm. Där kan äldre pusta ut, duscha, tvätta kläder och dricka en kopp kaffe. 

Föreningen kör även ut matkassar eller delar ut presentkort på mat till de pensionärer som behöver extra stöd.

Jeanette "Tunnelbanenettan" Höglund. Bildkälla: TV4

Men Nettan är inte bara känd från tv – utan även någonting av en innepinne med över 90 000 följare på Instagram. Där ser man att hon titt som tätt interagerar med andra kända namn, såsom Louie Marti, Pernilla Wahlgren och Dominika Peczynski.

Och Nettan – hon drar sig inte för att brassa på med lite grövre små skämt. 

Efter att Pernilla Wahlgren publicerat en bild på sig själv och maken Christian Bauer drog Nettan lite sexuella anspelningar som drev med Bauers och Pernillas nykära period. I Wahlgrens värld fick nämligen tittarna se att Pernilla hade skavsår på knäna efter en het natt med Bauer. 

Nettans kommentars på Pernilla och Bauers bild. Bildkälla: Instagram

Tunnelbane-Nettans skämt om Dominika Peczynski

Men denna gång är det en annan känd person som fått sig en släng av sleven. Nämligen Dominika Peczynski. Dominika som just nu är högaktuell med Sveriges mästerkock VIP valde att publicera en bild på sitt ansikte efter att ha varit och gjort botox. 

"Nysprutad och fin. Syster Amanda har varit henne hos mig och gjort en vårtouch-up. Lagom är bäst även när det kommer till botox & fillers".

En följare som blev lite halvnöjd över att Nettan snuskade till det berättade om sitt missnöje i kommentarsfältet. Hon svarade då snabbt: 

"Jaha här kom det någon irriterad stackare. Jaaaa jag kan förklara vad jag tänkte : Att hon har fått massa vatten sprutad i ansiktet av en trädgårdsslang !!! Tycker inte det var så tramsigt kan du förklara vad du initierade på?".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!