Anna Book och Vanessa Toledano
Anna Book skämtade friskt med dottern Vanessa. - Foto: Stella Pictures, Instagram/Vanessabooktoledano

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...


Artisten Anna Book var bara 16 år när hon i Melodifestivalen 1986 slog igenom med låten "ABC". Sedan dess har Anna synts i tv-program som Fångarna på fortet, Let's Dance, tävlat i Melodifestivalen och vunnit programmet Biggest Loser.

Anna Book bor idag med maken Roberto Toledano i en villa i Sigtuna. Anna är även mamma till barnen Felicia, Vanessa och Antonio. Dottern Felicia föddes sommaren 1991, och pappa till henne är Annas ex-pojkvän Mehmet Yurdagul. Sommaren år 2000 föddes Annas son Antonio som hon fick med maken Roberto, och två år senare kom dottern Vanessa.

Anna Book. Bildkälla: Stella Pictures.

När Anna Book gästade Nemo Hedéns podd Nemo möter en vän så berättade Anna att hon under coronapandemin hade försörjt sig genom sparpengar för att få allt att gå ihop. Hon såg även till att sälja sådant som kanske bara stod och samlade damm hemma.

– Vad har jag gjort då, när jag har känt att jag behöver extra här nu? Jag har sålt smycken. Jag har sålt dyra väskor. Fina skor. Jag har sålt mina kläder. Jag har stått på loppis och sålt massa grejer. Ibland har jag tjänat ett par tusen på loppis. Va fan det är matpengar. Men det krävs en ansträngning. Så den som tror att Anna Book är lat och inte är handlingskraftig den får tänka en gång till, berättade hon i podden.

Utöver artisteriet så är Anna aktiv på Instagram, där hon idag har över 50 000 följare. Där uppdaterar hon om livet med maken Roberto, men hon bjuder också på recept och inblickar i hur hon mår.

Det gör Vanessa Toledano idag

Men det är inte bara Anna i familjen Book som har Instagram. Även Annas dotter Vanessa Toledano, 21, är aktiv på sociala medier, och på Instagram har hon över 3 000 följare. Vanessa har sedan november 2022 bott i Malaga, Spanien. Där jobbar hon som försäljare på Nordic Operation Center, något som verkar gå riktigt bra för henne. I fjol blev hon nämligen utnämnd till årets kollega 2023.

"Jag är så rörd och tacksam för det här otroligt fina priset. Känner mig så stolt och det känns extra fint att få det här priset när jag vet att det är tack vare mina underbara kollegor!!!", skrev hon till en bild där hon visade upp det diplom hon fått.

Vanessa Toledano. Bildkälla: Instagram/vanessabooktoledano

Vardagen lunkar onekligen på för Vanessa i solen, och i veckan delade hon med sig av en bild från Malaga där hon strosade i stan. En som var snabb att kommentera var då ingen mindre än Vanessas mamma Anna...

"MITT HJÄRTA glöm inte att rumpan är min", skrev hon följt av flera skrattande emojis.

Vanessa svarade genast: "Hahaha den kommer alltid tillhöra dig mammis! Te quiero".

Anna Book var snabbt inne och kommenterade på dottern Vanessas bild.

Gulligt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!