Vitor Carvalho Vieira

Midfielder, SC Braga
Ålder: 26 år
Längd: 183cm
Vikt: 74kg
Vitor Carvalho Vieira (född 27 maj 1997), känd som Vitor Carvalho, är en brasiliansk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Primeira Liga-klubben S.C. Braga.

Vitor Carvalho är en ung brasiliansk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han föddes den 27 maj 1997 och spelar för närvarande som mittfältare för den portugisiska klubben S.C. Braga i Primeira Liga. Carvalho har visat stor talang och potential under sin karriär och har blivit en viktig spelare för sitt lag.

Som mittfältare är Carvalho känd för sin teknik, passningsskicklighet och förmåga att dominera mittfältet. Han är en allsidig spelare som kan spela både defensivt och offensivt och har förmågan att skapa målchanser och göra mål själv. Hans snabbhet och smidighet gör honom till en svår spelare att försvara mot.

Carvalho har också representerat Brasilien på ungdomsnivå och har visat sin talang i internationella turneringar. Han har potentialen att bli en framstående spelare inom brasiliansk fotboll och har redan gjort ett namn för sig själv i Primeira Liga.

Med sin unga ålder och imponerande spelstil har Vitor Carvalho en lovande framtid framför sig. Han har potentialen att bli en nyckelspelare för både sitt klubblag och det brasilianska landslaget. Fotbollsvärlden kan förvänta sig att se mer av Carvalho och hans framgångar i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik