Thomas Beelen

Defender, Feyenoord
Ålder: 22 år
Längd: 180cm
Vikt: 80kg
Thomas Beelen (född 11 juni 2001) är en nederländsk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för Eredivisie-klubben Feyenoord.

Thomas Beelen är en ung och lovande fotbollsspelare från Nederländerna. Han föddes den 11 juni 2001 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Beelen spelar som mittback och är för närvarande ansluten till Eredivisie-klubben Feyenoord.

Som mittback är Beelen ansvarig för att försvara lagets mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Han är känd för sin styrka, snabbhet och förmåga att läsa spelet. Beelen har visat stor potential och har blivit en viktig spelare för Feyenoord.

Feyenoord är en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Nederländerna och har en lång och framgångsrik historia. Att spela för Feyenoord är en ära och Beelen har visat att han är kapabel att hantera pressen och konkurrensen på högsta nivå.

Med sin unga ålder har Beelen en lovande framtid framför sig. Han har redan imponerat på fotbollsexperter och fans med sin skicklighet och potential. Det blir spännande att följa hans karriär och se hur långt han kan nå inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik