Jonas Föhrenbach

Defender, FC Heidenheim
Ålder: 27 år
Längd: 184cm
Vikt: 81kg
Jonas Föhrenbach (född 26 januari 1996) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback eller vänsterback för Bundesliga-klubben Heidenheim.

Jonas Föhrenbach är en ung tysk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Bundesliga. Han föddes den 26 januari 1996 och har sedan dess utvecklat sin karriär som försvarsspelare. Föhrenbach är mångsidig och kan spela både som mittback och vänsterback, vilket ger honom flexibilitet och möjlighet att anpassa sig till olika spelsystem.

Föhrenbach har blivit en viktig del av Heidenheims laguppställning och bidrar med sin defensiva skicklighet och taktiska medvetenhet. Hans styrkor inkluderar starka försvarskvaliteter, bra positionering och förmågan att läsa spelet. Han är också en bra passningsspelare och kan bidra till lagets offensiva spel.

Som en ung spelare har Föhrenbach potential att fortsätta utvecklas och förbättra sina färdigheter. Med sin dedikation och arbetsmoral kan han förväntas göra ännu större framsteg i framtiden. För närvarande är han en viktig del av Heidenheims lag och bidrar till deras framgångar i Bundesliga.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - FC Heidenheim 32 0 0 2 0 6.66

DFB Pokal

2023 - FC Heidenheim 2 0 0 0 0 6.80