Warren Christopher Paul-Roger Tchimbembé

Midfielder, Metz
Ålder: 25 år
Längd: 174cm
Vikt: 74kg
Warren Christopher Paul-Roger Tchimbembé är en professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Ligue 2-klubben Guingamp, på lån från Metz. Han föddes i Frankrike och representerar Kongo på internationell nivå.

Warren Christopher Paul-Roger Tchimbembé är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fransk fotboll. Han spelar för närvarande för Guingamp i Ligue 2, en av de främsta fotbollsligorna i Frankrike. Tchimbembé är en mångsidig mittfältare som har visat sin talang och teknik på planen.

Född 1998 i Frankrike har Tchimbembé också anknytning till Kongo och representerar landet i internationella sammanhang. Hans dubbla nationalitet ger honom möjlighet att spela för både Frankrike och Kongo, men han har valt att representera Kongo på den internationella scenen.

Tchimbembé har också spelat för Metz, en annan fransk klubb, men för närvarande är han utlånad till Guingamp för att få mer speltid och utveckla sin karriär. Han har visat stor potential och har blivit en viktig spelare för Guingamp under sin tid där.

Med sin unga ålder och talang har Tchimbembé en lovande framtid framför sig. Han har potentialen att bli en framstående spelare både på klubbnivå och internationellt. Med sin teknik, snabbhet och spelintelligens har han redan imponerat på fotbollsvärlden och det blir spännande att följa hans fortsatta utveckling.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik