Alexandre Roger Oukidja

Goalkeeper, Metz
Ålder: 35 år
Längd: 184cm
Vikt: 79kg
Alexandre Roger Oukidja är en algerisk professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för Ligue 1-klubben Metz. Han föddes den 19 juli 1988.

Alexandre Roger Oukidja är en framstående målvakt som har gjort ett namn för sig själv i den franska fotbollsligan. Han är känd för sin skicklighet och förmåga att rädda svåra skott. Oukidja har spelat för flera klubbar under sin karriär, men han har hittat framgång med Metz, där han har blivit en viktig del av laget.

Som en algerisk spelare har Oukidja också representerat Algeriets landslag. Han har deltagit i flera internationella turneringar och har visat sin talang och dedikation till sitt land. Oukidja är en respekterad spelare både på och utanför planen och har blivit en förebild för unga fotbollsspelare i Algeriet.

Med sin imponerande prestation och professionella inställning fortsätter Alexandre Roger Oukidja att vara en viktig spelare för Metz och en av de mest framstående målvakterna i Ligue 1. Han fortsätter att visa sin skicklighet och bidrar till lagets framgångar. Med sin talang och erfarenhet kommer Oukidja förmodligen att fortsätta att vara en viktig del av Metz och Algeriets fotboll i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik