Arbnor Muja

Attacker, Antwerp
Ålder: 25 år
Längd: 179cm
Vikt: 69kg
Arbnor Muja (född 29 november 1998) är en albansk professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterytter för den belgiska klubben Antwerp. Född i Kosovo spelar han även för Albaniens landslag.

Arbnor Muja är en ung och lovande fotbollsspelare från Albanien. Han föddes i Kosovo och har sedan dess gjort en imponerande karriär inom fotbollen. Muja spelar för närvarande som vänsterytter för den belgiska klubben Antwerp, där han har visat upp sin talang och bidragit till lagets framgångar.

Som en vänsterytter är Muja känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att skapa farliga målchanser. Han har en imponerande förmåga att dribbla förbi motståndare och leverera precisa inlägg till sina lagkamrater. Hans offensiva spelstil har gjort honom till en viktig spelare för både Antwerp och Albaniens landslag.

Muja har representerat Albaniens landslag och har spelat i flera internationella turneringar. Han har visat upp sin skicklighet och bidragit till lagets framgångar på den internationella scenen. Med sin unga ålder och potential förväntas Muja fortsätta att utvecklas och bli en framstående spelare inom fotbollen.

Arbnor Muja är en inspirerande ung fotbollsspelare som har visat att han har vad som krävs för att lyckas på den högsta nivån. Med sin talang och hängivenhet till sporten har han potentialen att bli en av Albanien och Belgiens mest framstående spelare i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik