Leonardo försvarar sin stjärna.
1 av 2
Leonardo försvarar sin stjärna. - Foto: SCANPIX/AP
Ronaldinho har inte hittat tillbaka till sina gamla festdagar.
2 av 2
Ronaldinho har inte hittat tillbaka till sina gamla festdagar. - Foto: SCANPIX/AP

Leonardo besviken på Ronaldinho-rykten.

Leonardo försvarar Ronaldinho efter att rykten om att spelaren hade hittat tillbaka till sina gamla festdagar florerat.


I dagarna florerade det rykten om att Ronaldinho hade hittat tillbaka till sina gamla festdagar i ett lyxhotell i Milano. Rykten som spelaren själv kraftigt förnekade på sin egen hemsida.

- Jag var gäst på ett hotell i Milano, men det är inte sant att jag organiserade en fest och ännu mindre sanna är de detaljer som rapporterats. Jag har jobbat hårt under de senaste månaderna. Det är för mig orättvist att gamla bilder används för att förklara ett negativt resultat och komma på en historia om mig, skrev den förre Barcelonaspelaren.

Nu försvaras superstjärnan även av sin tränare, som menar att folk borde ge spelaren lite andningsutrymme.

- Själv har jag inte sett några bilder. Jag tror på mina spelare och jag har en underbar relation med honom och jag känner honom bra, säger tränaren Leonardo på en presskonferens.

Den 40-årige tränaren menar att basreglerna inom journalistiken borde vara att kunna hänvisa till verkliga och trovärdiga källor och att kunna ha belägg för det som skrivs.

- Han har tränat bra på Milanello och han har gjort allting som krävs av honom. Han har gjort misstag och har redan betalat för dem. Nu jobbar han väldigt seriöst. Han berättar allt för mig, vad än han gör och vart han än går ensam. Jag är besviken på dessa ogrundade nyheter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!