Zlatan episka psykning inför derbyt: "Du kommer att behöva det"

Zlatan Ibrahimovic har skickat en riktigt vass psykning till Manchester Citys nya målvakt inför helgens Manchester-derby.


Snart är det dags för Zlatan Ibrahimovics allra första Manchester-derby, och i Manchester Citys mål kan den förre Barcelona-målvakten Claudio Bravo även han göra derby-debut för de ljusblå.

Nu har Zlatan passat på att skicka en ordentlig psykning till den nya målvakten.

Nämligen ett litet paket med Zlatans egna träningskläder, och texten: "här har du lite träningskläder, du kommer att behöva det".

Bildkälla

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vilka vinner derbyt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Två raka förluster: "Gäller att nollställa"

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

Skellefteå hade två matchbollar. Men Frölunda har räddat båda. Efter 3–1 i den sjätte semifinalen är det utjämnat i matchserien. Nu avgörs allt i Skellefteå på torsdag. Det går i rätt riktning hela tiden, säger Max Friberg till TV4 Play.

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

2 timmar sedan
Oscar Engsund har mottagit hot och hat efter övergången från Oskarshamn till HV71, berättar 30-åringen i en intervju med Barometern.

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

3 timmar sedan
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

3 timmar sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

idag 18:39
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.