Freiburg spelade lika mot Bayern München
Freiburg spelade lika mot Bayern München - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/star-images

Holer fixade kryss i 87:e minuten för Freiburg mot Bayern München

Freiburg gick mot förlust när laget på fredagen mötte Bayern München i Bundesliga i fotboll på Europa-Park-Stadion. Bortalaget hade ledningen med 1-2 i slutet av matchen, men i 87:e minuten slog Lucas Holer till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Freiburg.

Det var SC Freiburgs sjätte match i rad utan seger.

Freiburg fick en bra start på matchen. Christian Gunter slog till, redan i tolfte minuten.

Bayern München kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, när Mathys Henri Tel slog till. Det dröjde till den 75:e minuten innan Jamal Musiala gav Bayern München ledningen.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Lucas Holer slog till och gjorde mål för Freiburg. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Freiburg har två oavgjorda och tre förluster och 7–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bayern München har två vinster, en oavgjord och två förluster och 9–10 i målskillnad. Det här var Freiburgs sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Freiburg på nionde plats och Bayern München på andra plats.

Freiburg tar sig an Bochum i nästa match borta söndag 10 mars 15.30. Bayern München möter Mainz hemma lördag 9 mars 15.30.