Anders Svensson berättar om hur Zlatan kan bete sig i omklädningsrummet.
1 av 6
Anders Svensson berättar om hur Zlatan kan bete sig i omklädningsrummet. - Foto: Adam Ihse/TT, Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Zlatan Ibrahimovic och Anders Svensson under svenska fotbollslandslagets träning i Lissabon år 2013.
2 av 6
Zlatan Ibrahimovic och Anders Svensson under svenska fotbollslandslagets träning i Lissabon år 2013. - Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT
Zlatan Ibrahimovic och Anders Svensson under träning inför landskampen mot Tjeckien år 2005.
3 av 6
Zlatan Ibrahimovic och Anders Svensson under träning inför landskampen mot Tjeckien år 2005. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT
Zlatan Ibrahimovic och Anders Svensson under träning inför landskampen mot Tjeckien år 2005.
4 av 6
Zlatan Ibrahimovic och Anders Svensson under träning inför landskampen mot Tjeckien år 2005. - Foto: Claudio Bresciani / TT
Anders Svensson.
5 av 6
Anders Svensson. - Foto: Thomas Johansson/TT
Helena Seger tar en bild på Zlatan Ibrahimovic, Emma och Anders Svensson på Fotbollsgalan år 2013.
6 av 6
Helena Seger tar en bild på Zlatan Ibrahimovic, Emma och Anders Svensson på Fotbollsgalan år 2013. - Foto: Stella Pictures / David Sica

Anders Svensson om Zlatan i omklädningsrummet: "En fullständig idiot"

Anders Svensson fick frågan om hur Zlatan är i omklädningsrummet – och Svensson skräder inte på orden.


Landslagsprofilen Anders "Taco" Svensson, 40, gästade Myresjö/Vetlandas frukostmöte där han berättade om sin karriär. Han passade även på att förklara hur han får "skit" när det vänds och vrids på saker han säger – och då främst om Zlatan Ibrahimovic, 35, skriver Vetlanda Posten.

När Svensson fick frågan om hur Zlatan var i omklädningsrummet så svarade han:

– Han kan vara hur trevlig som helst för att i nästa sekund vara en fullständig idiot. Emellanåt har han betett sig så fruktansvärt illa mot en del spelare att man undrat vad som egentligen händer, berättade Svensson.


Han utvecklade sedan sin teori om Zlatan.

– Jag tror han vill testa nya spelare. Det är som att han vill bryta ned dem för att se vad de klarar av och det kanske är så han själv blivit så bra. Men jag kan inte säga att jag tror på den modellen. Det har aldrig varit något mellan honom och mig, jag tror han alltid haft någon sorts respekt för oss som är lite äldre, sa Svensson då.

Helena Seger tar en bild på Zlatan Ibrahimovic, Emma och Anders Svensson på Fotbollsgalan år 2013. Bildkälla: Stella Pictures.

Men Svensson är trots allt ett stort fan av Zlatan och kallar honom för "en fantastisk spelare".

– Det kan ingen ta ifrån honom. Vi har ingen speciellt tät kontakt, men när vi träffas snackar vi lite så klart, sa Svensson, skriver Vetlanda Posten.

Zlatan gick naken i omklädningsrummet – nu har han ett nytt smeknamn...

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

1 timme sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

2 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

2 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

3 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

3 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.