Zlatan Ibrahimovic och Jose Mourinho gillar varandra.
Zlatan Ibrahimovic och Jose Mourinho gillar varandra. - Foto: Bildbyrån

Här är Zlatans fina gest: "Han är fantastisk"

Mourinho tyckte att Zlatan skulle få lite ledighet, det tyckte tydligen inte Zlatan själv.


Zlatan Ibrahimovic och Jose Mourinho verkar tycka väldigt gott om varandra. Mourinho har bland annat under sin tid i United gett sin stjärna lite extra ledighet när det har passat. Men nu skriver Manchester Evening News att Zlatan nobbat särbehandling.

Mourinho gav Zlatan ledigt

Det var när United skulle ställas mot Northampton i ligacupen som portugisen erbjöd Zlatan att avstå matchen och ta tre dagars ledighet. Det ville han inte.

– Han skulle inte ha spelat mot Northampton. Men eftersom vi hade förlorat matchen innan kom han till mig och sa att han inte ville ha de tre dagar ledigt som jag skulle ge honom. Han sa att han ville spela för att laget behövde honom, säger Mourinho enligt Manchester Evening News.

Det skulle även visa sig att United behövde svensken på planen. När han byttes in i den 55: minuten stod det 1-1. När slutsignalen löd, stod det 3-1 till United.

"Han är fantastisk"

Zlatan har flera gånger under sin tid i United visat att han inte är där för att spela av sin sista tid som fotbollspelare. Och han har framförallt hyllats för sin superkropp. Det är dock inget som bara har landat i hans knä. När han kom till United hade han med sig PSG:s fystränare och nyligen la han upp en Instagram-bild som visade på hans engagemang till träningen.

Något som även Mourinho verkar uppskatta.

– Jag vet inte om ledare är rätt ord eller inte. Men jag vet att han är ett praktexamplar. Han är fantastisk, säger Mourinho, enligt Manchester Evening News.

Nyheter24 skrev nyligen om Zlatans fina gest mot Rocket,10 år.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Zlatan en ledare?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åhman och Hellvig historiska nya världsettor

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02
Storstjärnan William Nylander har missat Torontos två första matcher i NHL-slutspelet. Det är ännu oklart varför.

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.

Golfens dominanter vann igen: "Galna veckor"

igår 21:40
Vem kan stoppa Nelly Korda och Scottie Scheffler? Golfvärldens giganter fortsätter sin totala dominans – och har på kort tid "snuvat" Sverige på två majortitlar.

Kalmars första seger – drömmål av Skrabb

igår 21:16
Kalmar FF är ett vinnande allsvenskt lag igen efter tre inledande förluster. Traditionens makt är uppenbarligen stor. För tredje året i rad vann klubben mot Elfsborg på Borås arena. Den här gången med 2–1 – tack vare Simon Skrabbs drömmål. Den sitter bra, det får man säga, säger matchvinnaren.