Supporten blev utkastad från klubben efter att ha missat en match på grund av sjukdom.
Supporten blev utkastad från klubben efter att ha missat en match på grund av sjukdom. - Foto: TT

Supporter blev sjuk och missade en United-match – då blev han portad från klubben

En Manchester United-supporter hade köpt en biljett till en bortamatch. På grund av sjukdom kunde han inte gå. Det resulterade i en portning.


Klubbar brukar ofta visa uppskattning mot supportrar som haft säsongskort i 30 år. Men för en United-supporter blev det precis tvärtom.

Historien om supportern har uppdagats den senaste tiden och har sin början i att han blev sjuk på morgonen inför Hull - Manchester United den 27 augusti, skriver 101greatgoals.com.

Trycket till Uniteds bortamatcher är enormt och därför måste supportrarna ansöka om biljetter. Och den här United-supportern var alltså en av de lyckliga som hade fått en biljett men kunde nu alltså inte gå på grund av sjukdom.

Hans son skulle istället överta biljetten och åkte till stadion för att hämta ut biljetten. Väl där blev det problem och biljetten kunde inte hämtas ut.

Konsekvensen av detta blev att han nu blivit portad från Uniteds bortmatcher. På grund av den stora efterfrågan av biljetter har klubben satt upp en regel att om du inte går på en match som du har biljett till får du ett förbjud i att ansöka om bortabiljetter.

Nyheten har fått stor uppståndelse på sociala medier och en BBC-reporter som bevakar United tycker likt många andra att straffet är lite väl hårt.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

idag 16:48
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.