Mesut Özil kastade sin matchtröja mot en ung Arsenal-supporter efter klubbens vinst mot Chelsea i lördags.
Mesut Özil kastade sin matchtröja mot en ung Arsenal-supporter efter klubbens vinst mot Chelsea i lördags. - Foto: Arsenal Media

Özil kastade sin matchtröja till ung supporter – se hans magiska reaktion

Supportern fick Özils Matchtröja efter Arsenal vinst mot Chelsea i helgen. Nu sprids en video på sociala medier där det går att se supporterns enorma lycka.


Mesut Özil och hans Arsenal hade en bra lördag då de vann mot Chelsea med 3-0 på Emirates Stadium. I och med vinsten ligger klubben på en tredje plats i Premier League efter sex spelade omgångar.

Det är alltså frid och fröjd i Londonklubben och det gick att se efter slutsignalen. Özil, som stod för ett mål i segern tog av sig tröjan efter matchens slut och gick mot ena långsidan. Där stod en ung supporter som nog inte kunde ana att tysken skulle slänga sin matchtröja mot honom. Men det var exakt det som hände och den unga Arsenal-supportern exploderar av glädje.

Se klippet som Arsenal lagt upp på deras twitter nedan.

En annan supporter som visat glädje är den här Bröndby-supportern som blev träffad av en boll i huvudet. En träff som visade sig rädda hans liv.

Glöm inte att ladda ned vår app för fler nyheter

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

1 timme sedan

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

3 timmar sedan
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.