Tufft för Beckham.
Tufft för Beckham. - Foto: BILDBYRN / BILDBYRN

Här är klubben som Zlatan nobbade för Manchester United

Klubben som Zlatan Ibrahimovic nobbade kan däremot fortsätta hoppas.


Efter det blev klart att Zlatan Ibrahimovic skulle lämna PSG så placerades svensken i många klubbar. Det pratades om allt från att vara kvar i toppfotbollen till att varva ner i Kina där han skulle erbjudas en enorm summa pengar.

Som så många andra spelare ryktades han även till MLS. Det handlade då om LA Galaxy men kanske framförallt David Beckhams kommande lag i Miami som ser ut att ta en plats i ligan säsongen 2018.

Och han ska också ha fått ett erbjudade från Beckham om att göra honom sällskap i Miami skriver Goal som pratat med Zlatan.

– David är en god vän till mig. Men i nuläget vill jag uppnå stora saker med Manchester United. Men jag har stor respekt för MLS, och allting är möjligt, säger Zlatan.

– Möjligheten att spela för Manchester United och självklart chansen att få arbeta med min gode vän José Mourinho igen var för bra för att tacka nej till.

Fansen i Miami kan dock fortsätta hoppas.

– Det känns som att jag skulle kunna spela tills jag blir 40. Det är omöjligt att se in i framtiden, säger Zlatan Ibrahimovic till Goal.

Zlatan har endast varit i Manchester några dagar men familjen Ibrahimovic har redan visat sitt missnöje.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad skulle du valt?
Tack för din röst!